Citygames Maastricht

Leuke teambuilding activiteiten in Maastricht? Boek een actief uitje in de vorm van een citygame!

Op zoek naar een leuke teambuilding activiteit in Maastricht? Bekijk hier dan onze leuke buitenactiviteiten. Wij hebben veel spellen in Maastricht die je met vrienden, collega’s en familie als leuk groepsuitje kunt spelen.

Crazy 88 Maastricht

Wie is er het meest crazy? Tijdens deze groepsactiviteit in Maastricht komen we er achter! Hilarische crazy 88 opdrachten tijdens dit 3 uur durende stadsspel! Bekijk hier de crazy activiteit.

Wie is de Rat Maastricht

Wie is de mol? Nee! Wie is de Rat! Speel de spannende spellen tijdens jullie eigen spel. Wie is de verrader? Wie is de saboteur? We komen er vandaag zeker achter! Teambuilding!

Moorddiner Maastricht

Een moordspeldiner in Maastricht? Bekijk hier ons moordspel in Maastricht! Een moordavond om niet snel te vergeten. Teambuilding aan tafel, inclusief diner en begeleiding!

Stel met ons de ideale teambuildingdag in Maastricht samen met onze leuke groepsactiviteiten

Op zoek naar een speciaal groepsdiner of groepslunch in Maastricht? Ook daar hebben wij verschillende mogelijkheden voor. Wij werken met privé ruimtes van top restaurants in Maastricht zodat je ongestoord en mega fanatiek los kunt gaan zonder enige gêne. Denk bijvoorbeeld aan Wie is de Rat, Hou van Holland, Ranking the Stars, het Gooische Vrouwen Diner maar ook De Jongens tegen de Meisjes of Crazy 88. Deze teambuilding spellen zijn geschikt voor zowel bedrijfsuitjes als vrijgezellenfeestjes. Kijk vooral goed naar wat aansluit bij jullie gezelschap en maak dan de juiste keuze. Twijfel je nog te veel? Neem dan contact op met onze medewerkers en laat je informeren over het perfecte spelprogramma voor jullie groep.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies

Meer uitjes in Maastricht