Avondarrangement Maastricht

Bekijk onze groepsactiviteiten in Maastricht in de avond

Maastricht is bekend om de zachte G, Andre Rieu, het Vrijthof, de gezellige binnenplaatsen met restaurants en cafeetjes, heerlijke bieren en zuidelijke gezelligheid. Dat klinkt als de ideale plaats om een avondarrangement te organiseren met vrienden, familie of collega’s.

Hap en Stap Tour Maastricht

Culinaire wandeling in Maastricht? Ga met ons Happen en Stappen! Tijdens dit unieke walking dinner in Maastricht geniet u van maar liefst 3 verschillende restaurants! Inclusief gids(en).

Ik Hou van Holland Dinerspel

Op zoek naar origineel dinerspel? Speel met ons de Ik Hou van Holland quiz tijdens het Ik Hou van Holland dinerspel themafeest in Maastricht. Het complete avondje uit!

Moorddiner Maastricht

Een moordspeldiner in Maastricht? Bekijk hier ons moordspel in Maastricht! Een moordavond om niet snel te vergeten. Teambuilding aan tafel, inclusief diner en begeleiding!

Stel zelf uw avondprogramma samen met onze leuke groepsuitjes in Maastricht

Deze middeleeuwse stad kent vele geheimen en mocht je hier meer over weten dan is een wandeling of fietstours met één van onze enthousiaste gidsen aan te raden. Dit kan eventueel ook gecombineerd worden met een heerlijk 3-gangen diner of leuke citygame. Daarnaast organiseren wij heel veel leuke dinerspellen die worden uitgevoerd in een besloten ruimte van één van de top restaurants waar Maastricht vol van zit. Denk bijvoorbeeld aan een Hou van Holland Diner of het grappige Gooische Vrouwendiner waar iedere deelnemers een belangrijke rol vervult. Wil je je collega’s beter leren kennen ? Bekijk dan het Ranking the stars diner eens. De quizzen en spellen zijn eventueel ook te combineren met een lunch, high tea of als los onderdeel. Maak uw avond compleet met een gezellige smartlappen workshop of kroegentocht. We bieden avondarrangementen voor zowel bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten als familiedagen of vriendenuitjes.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies

Meer uitjes in Maastricht