Vrijgezellenfeest Maastricht

Vrijgezellenfeest voor mannen of vrouwen organiseren in Maastricht?

Wat is een bruiloft zonder vooraf een vrijgezellenfeest te hebben georganiseerd? Dit hoort er helemaal bij. Uiteraard valt het niet mee om zo’n feest te organiseren en daarom hebben wij super leuke activiteiten voor jullie ontwikkelt, voor zowel de mannen als de vrouwen, zodat het een makkelijke keuze wordt.

Hap en Stap Tour Maastricht

Culinaire wandeling in Maastricht? Ga met ons Happen en Stappen! Tijdens dit unieke walking dinner in Maastricht geniet u van maar liefst 3 verschillende restaurants! Inclusief gids(en).

Ik Hou van Holland Dinerspel

Op zoek naar origineel dinerspel? Speel met ons de Ik Hou van Holland quiz tijdens het Ik Hou van Holland dinerspel themafeest in Maastricht. Het complete avondje uit!

Moorddiner Maastricht

Een moordspeldiner in Maastricht? Bekijk hier ons moordspel in Maastricht! Een moordavond om niet snel te vergeten. Teambuilding aan tafel, inclusief diner en begeleiding!

Stel zelf de ultieme vrijgezellenavond of vrijgezellendag met ons samen

Je kunt bij ons gehele vrijgezellenpakketten afnemen die zich door de jaren heen hebben bewezen als de ideale combinatie. Mocht je budget het niet toelaten kun je alle onderdelen ook los afnemen. Zoek je iets actiefs, spannends, creatiefs of erotisch ? Ga bijvoorbeeld met elkaar de “strijd” aan tijdens die doldwaze Crazy 88 waarbij je in teamverband hilarische opdrachten in de stad dient uit te voeren op zo’n origineel mogelijke manier en natuurlijk wordt alles vastgelegd op camera. Ook boottochtjes, workshops, stripdiners en kroegentochten kunnen een onderdeel gaan worden van jullie spetterende vrijgezellenfeestje. Kom je er met de ideeën van onze website toch niet uit ? Neem dan contact op met onze medewerkers want zij helpen je graag verder met het leukste vrijgezellenuitje in Maastricht!

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies

Meer uitjes in Maastricht