Workshop Leiden

Op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Leiden? Boek een workshop!

Boek eens een leuke workshop voor uw personeelsuitje, bedrijfuitje, vrijgezellenfeest of familiedag. Een workshop zorgt ervoor dat u op een leuke ontspannen manier aan een gezamenlijk doel werkt, beter leert communiceren of elkaar gewoon eens op een andere manier ziet.

Ik Hou van Holland Dinerspel

Het leukste Ik hou van Holland dinerspel uitje in Leiden! Speel de bekende rondes, geniet van een 3 gangen diner. Een gezellige Ik hou van Holland themafeest avond in Leiden!

Hap en Stap Tour Leiden

Het walking dinner in Leiden! Drie restaurants en 3 verschillende gerechten op 1 avond. Een bijzonder en uniek avondprogramma in Leiden. Een culinaire stadswandeling!

Moorddiner Leiden

Bekijk hier het spannende, maar vooral hilarische moordspeldiner in Leiden. Er is een moord gepleegd en de dader zit onder uw genodigden! Moordspel pur sang, inclusief privé locatie en diner.

Een leuke activiteit voor een dagje uit in Leiden

Wij hebben een uitgebreid aanbod aan workshops in Leiden. Haal de lachers op de hand met een aantal hilarische workshops. Dit kan bijvoorbeeld met creatieve workshops zoals het naaktmodel schilderen of een grappige workshop zoals de Lachworkshop maar wij hebben ook een Workshop Smartlappen zingen of voor de ladies die wel in zijn voor een geintje een hilarische paaldans workshop. Ook een lipdub of poker workshop behoort tot de mogelijkheden. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem eens een kijkje op onze website.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies

Meer uitjes in Leiden