Rondleiding Leiden

Een tour in Leiden? Boek bij ons uw stadswandeling, fietstocht of culinaire tour!

In Leiden is het lekker lopen. Er valt zoveel te zien en te beleven. Het landschap van Leiden is heel gevarieerd. Van de binnenstad met prachtige grachten en singels tot het weidse landschap van Polderpark Cronesteyn of de Leidse Hout. Laat u daarbij inspireren door de verrassende verhalen en anekdotes van een van onze Specialtours stadsgidsen!

Hap en Stap Tour Leiden

Het walking dinner in Leiden! Drie restaurants en 3 verschillende gerechten op 1 avond. Een bijzonder en uniek avondprogramma in Leiden. Een culinaire stadswandeling!

Stadswandeling Leiden

Maak een stadswandeling in Leiden tijdens deze tour door het centrum. Onze gidsen laten u tijdens de rondleiding de mooiste plekjes zien en vertellen onderweg leuke anekdotes!

De leukste gidsen van Leiden bezorgen u een onvergetelijk dagje uit

Leiden is de stad van de hofjes en de beroemde Rembrandt van Rijn is hier geboren. Loop op ontspannen wijze met ons mee en ontdek Leiden op een andere manier. Onze fietstours onder begeleiding van lokale gidsen zullen het Leiden van Toen combineren met het Leiden van Nu waardoor het een zeer afwisselende tour wordt. Uiteraard kunnen wij niet voorbij gaan aan de rijke historie, hofjes, bouwwerken, grachten, oude binnenstad en natuurlijk de oudste universiteit van Nederland maar we zullen zeker ook aandacht besteden aan de hotspots van vandaag de dag. Op de fiets kun je in een vrij korte tijd veel plekken bezoeken. Geef van te voren uw wensen aan en wij zorgen voor de perfecte tour voor uw groep.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies

Meer uitjes in Leiden