Avondarrangement Leiden

Op zoek naar een leuk avondprogramma in Leiden? Boek een uitje bij Specialtours!

Maak van uw avondje Leiden een bijzondere belevenis met de originele avondarrangementen van Specialtours. Of u nu op zoek bent naar een voortreffelijk diner, een leuke show of een combinatie hiervan, wij kunnen u garanderen op een fantastische avond met een van ons avondprogramma’s.

Ik Hou van Holland Dinerspel

Het leukste Ik hou van Holland dinerspel uitje in Leiden! Speel de bekende rondes, geniet van een 3 gangen diner. Een gezellige Ik hou van Holland themafeest avond in Leiden!

Hap en Stap Tour Leiden

Het walking dinner in Leiden! Drie restaurants en 3 verschillende gerechten op 1 avond. Een bijzonder en uniek avondprogramma in Leiden. Een culinaire stadswandeling!

Moorddiner Leiden

Bekijk hier het spannende, maar vooral hilarische moordspeldiner in Leiden. Er is een moord gepleegd en de dader zit onder uw genodigden! Moordspel pur sang, inclusief privé locatie en diner.

PopQuiz Diner Leiden

De leukste en gezellige muziekquiz van Leiden is nu ook als dinerspel te boeken! Het avondprogramma voor gemixte groepen! Een muzikaal uitje met lekker eten en leuke quizhost(s)!

Jongens tegen de Meisjes

Mannen tegen de vrouwen! Ga de strijd aan te gaan met collega's, vrienden of familie tijdens ons Jongens tegen de Meisjes dinerspel in Leiden. Teambuilding aan tafel!

Bekijk onze avondactiviteiten in Leiden en laat u inspireren door ons originele uitjes aanbod

Denk aan het gezellige Hou van Holland Diner, of los het mysterie op tijdens het Moorddiner, leer uw collega’s nóg beter kennen tijdens het Ranking the Stars Diner of test uw muzikale kennis tijdens onze Popquiz. Het leukste groepsdiner in Leiden boek je natuurlijk bij Specialtours!

Wij werken samen met verschillende top restaurants in Leiden, lokale Specialtours gidsen en zeer professionele en enthousiaste spelbegeleiders zodat uw uitje in Leiden een onvergetelijk succes wordt.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies

Meer uitjes in Leiden