Welkom bij Specialtours & Events Nederland

Wij organiseren uw bedrijfsuitje, groepsuitje, personeelsuitje, teamuitje of vrijgezellenfeest in Nederland! De scherpste prijs tegen de hoogste kwaliteit, met leuke aanbiedingen voor uw dagje uit!

Uitje in Leiden?
bel 020 770 8953

…of mail ons nu!

 • Altijd bereikbaar
 • Boek op uw datum & tijdstip
 • Wij leveren ook maatwerk
 • Alle prijzen inclusief btw
 • Al vanaf € 12,50 p.p.
 • Altijd de scherpste prijs!
 • Grote groep = korting!

Uitje in Leiden?
bel 020 770 8953

…of mail ons nu!

 • Meer dan 180 activiteiten online!
 • Boek op uw datum & tijdstip
 • Wij leveren ook maatwerk
 • Alle prijzen inclusief btw
 • Al vanaf € 12,50 p.p.
 • Altijd de scherpste prijs!
 • Grote groep = korting!

Kies uit meer dan 180 verschillende activiteiten

Kies uit 180 verschillende activiteiten

Bekijk alvast een aantal van onze toppers…

Ik Hou van Holland Dinerspel

Het leukste Ik hou van Holland dinerspel uitje in Leiden! Speel de bekende rondes, geniet van een 3 gangen diner. Een gezellige Ik hou van Holland themafeest avond in Leiden!

Hap en Stap Tour Leiden

Het walking dinner in Leiden! Drie restaurants en 3 verschillende gerechten op 1 avond. Een bijzonder en uniek avondprogramma in Leiden. Een culinaire stadswandeling!

Bike Battle Leiden

Strijd tegen elkaar in teams tijdens de fietspuzzeltocht in Leiden. Een drie uur durend en actief uitje, inclusief consumptie en spelbegeleiding, puzzeltocht materialen & prijs!

GPS Tocht Leiden

Leuke teambuilding activiteit in Leiden? Ga op pad met een GPS tijdens de GPS tocht in Leiden. Een speurtocht door het centrum in verschillende teams. Een uniek groepsuitje in Leiden.

Stadswandeling Leiden

Maak een stadswandeling in Leiden tijdens deze tour door het centrum. Onze gidsen laten u tijdens de rondleiding de mooiste plekjes zien en vertellen onderweg leuke anekdotes!

Crazy 88 Leiden

Het meest crazy stadsspel van Leiden. Wie lukt het om deze crazy opdrachten op camera vast te leggen? Drie uur durend spelprogramma vol teambuilding en gekkigheid!

Moorddiner Leiden

Bekijk hier het spannende, maar vooral hilarische moordspeldiner in Leiden. Er is een moord gepleegd en de dader zit onder uw genodigden! Moordspel pur sang, inclusief privé locatie en diner.

PopQuiz Diner Leiden

De leukste en gezellige muziekquiz van Leiden is nu ook als dinerspel te boeken! Het avondprogramma voor gemixte groepen! Een muzikaal uitje met lekker eten en leuke quizhost(s)!

Wie is de Rat Leiden

Wie is de saboteur in uw groep? Wie is de verrader? Wij zullen er achter komen tijdens dit Wie is de Mol achtige teamuitje! Leuk als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of dagje uit in Leiden.

Jongens tegen de Meisjes

Mannen tegen de vrouwen! Ga de strijd aan te gaan met collega's, vrienden of familie tijdens ons Jongens tegen de Meisjes dinerspel in Leiden. Teambuilding aan tafel!

Groepsuitjes Leiden

Gaat u een dagje uit of wilt een leuke avond of weekendje weg organiseren? Leiden is de perfecte stad voor spannende citygames, teambuilding tijdens het dinerspel of hilariteit tijdens die grappige workshop. Laat een mooi dagprogramma opstellen voor uw groepsuitje of bedrijfsuitje en u zult er geen spijt van krijgen. Bekijk snel onze activiteiten voor een leuk dagje Leiden!

Bedrijfsuitje Leiden

Ontspanning, gezelligheid en humor zijn essentiële onderdelen voor een bedrijfsuitje. Combineer uw bedrijfsfeest of personeelsuitje in Leiden tevens met teambuilding voor wat meer sensatie. Onze verschillende themadiners en stadsspellen zijn hier een ideale invulling voor. Ook vaarten, fietstours, workshops en lunches behoren tot de mogelijkheden.

Vrijgezellenfeest Leiden

De grote dag komt in zicht, dat betekent eerste nog eens lekker uitpakken tijdens het vrijgezellenfeest in Leiden voor mannen of vrouwen. Dit moet een perfecte, ludieke en te gekke dag worden want als het goed is doet iemand dit maar één keer in zijn leven. Laat je door ons inspireren en verrassen met onze leuke activiteiten voor jullie vrijgezellendag of vrijgezellenavond!