Citygames Leiden

Op zoek naar een spetterende teambuildingactiviteit in Leiden? Bekijk dan onze stadsspellen!

Een citygame of spelprogramma tijdens de lunch of diner is altijd een leuk onderdeel tijdens een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag. Wij bieden spellen die zowel binnen als buiten gespeeld kunnen worden. U heeft dus altijd de keuze tussen een binnenactiviteit of een buitenactiviteit.

Ik Hou van Holland Dinerspel

Het leukste Ik hou van Holland dinerspel uitje in Leiden! Speel de bekende rondes, geniet van een 3 gangen diner. Een gezellige Ik hou van Holland themafeest avond in Leiden!

Bike Battle Leiden

Strijd tegen elkaar in teams tijdens de fietspuzzeltocht in Leiden. Een drie uur durend en actief uitje, inclusief consumptie en spelbegeleiding, puzzeltocht materialen & prijs!

GPS Tocht Leiden

Leuke teambuilding activiteit in Leiden? Ga op pad met een GPS tijdens de GPS tocht in Leiden. Een speurtocht door het centrum in verschillende teams. Een uniek groepsuitje in Leiden.

Crazy 88 Leiden

Het meest crazy stadsspel van Leiden. Wie lukt het om deze crazy opdrachten op camera vast te leggen? Drie uur durend spelprogramma vol teambuilding en gekkigheid!

Moorddiner Leiden

Bekijk hier het spannende, maar vooral hilarische moordspeldiner in Leiden. Er is een moord gepleegd en de dader zit onder uw genodigden! Moordspel pur sang, inclusief privé locatie en diner.

Wie is de Rat Leiden

Wie is de saboteur in uw groep? Wie is de verrader? Wij zullen er achter komen tijdens dit Wie is de Mol achtige teamuitje! Leuk als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of dagje uit in Leiden.

Teambuilding en gezelligheid: wij hebben de ideale activiteit voor een leuk dagje Leiden!

Of u nu een kantooruitje of een uitje voor familie of collega’s moet organiseren. Wij hebben voor elke doelgroep een geschikt uitje. Zo is het Crazy 88 Game perfect voor een vrijgezellenfeestje omdat er allemaal gekke en ludieke opdrachten in de stad moeten worden uitgevoerd en uiteraard zal alles op de foto en film worden gezet als herinnering. Maar denk ook eens aan quizzen tussen de gangen van het diner door zoals de Pubquiz, Hou van Holland, Ranking the Stars of de Jongens tegen de Meisjes. Heeft u zelf een locatie dan kunnen wij ook naar u toe komen. Vraag naar de mogelijkheden of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies

Meer uitjes in Leiden