Vrijgezellenfeest Eindhoven

Vrijgezellenfeestje in Eindhoven? Bekijk de leukste vrijgezellenuitjes op onze website!

Een actief, pikant of hilarisch vrijgezellenfeest organiseren in Eindhoven! Dat kan bij Specialtours. Voor een compleet vrijgezellenfeest kies je voor onze vrijgezellenpakketten maar uiteraard kun je de onderdelen ook los boeken. Wij bieden verschillende en betaalbare vrijgezellenuitjes in Eindhoven!

Ik Hou van Holland Dinerspel

De oer-Hollandse quiz is nu ook als dinerspel in Eindhoven te boeken! Welkom bij het Ik hou van Holland dinerspel: het leukste groepsdiner in Eindhoven! Zeer goed gewaardeerd!

Moorddiner Eindhoven

Welk team lukt het om de moord op te lossen tijdens ons moordspeldiner in Eindhoven? Hopelijk komen wij er vanavond achter tijdens ons hilarische moordspel in Eindhoven!

PopQuiz Dinerspel Eindhoven

Het leukste dinerspel voor gemixte groepen in Eindhoven! Tijdens dit avondprogramma vallen jullie van de ene 'o ja!' in de andere 'o ja!' Leuke muziekquiz inclusief 3 gangen diner.

Vrijgezellenfeest voor mannen? Vrijgezellenfeest voor vrouwen? Wij bieden het in Eindhoven!

Zijn jullie op zoek naar een actieve middag gericht op teambuilding? Ga dan voor een actieve citygame zoals Wie is de Rat in de Stad of het ludieke Crazy 88. Zijn jullie liever creatief bezig? Kies dan een van onze Workshops zoals het Naaktmodel schilderen. Ben je meer op zoek naar een pikante activiteit waar de bruid of bruidegom rode oortjes van krijgt ? Dan is ons erotische Stripdiner het perfecte uitje om de avond mee af te sluiten want dit toetje is wel heel speciaal. We hebben ook veel leuke quizzen of dinerspellen die je kunt combineren met een heerlijk 3 gangendiner in een gezellig restaurant in Eindhoven. Wij wensen je veel plezier bij het uitzoeken van een activiteit die aansluit bij de wensen van jullie groep.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies

Meer uitjes in Eindhoven