Citygames Eindhoven

Teambuildingactiviteit in Eindhoven? Bekijk onze leuke citygames in de lichtstad!

Eindhoven de Gekste, is vandaag jullie decor voor een gezellige en hilarische citygame. Een spelprogramma is leuk voor alle groepen en verschillende gelegenheden, denk aan bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, vriendinnendag of neven-en-nichtendag.

Ik Hou van Holland Dinerspel

De oer-Hollandse quiz is nu ook als dinerspel in Eindhoven te boeken! Welkom bij het Ik hou van Holland dinerspel: het leukste groepsdiner in Eindhoven! Zeer goed gewaardeerd!

Moorddiner Eindhoven

Welk team lukt het om de moord op te lossen tijdens ons moordspeldiner in Eindhoven? Hopelijk komen wij er vanavond achter tijdens ons hilarische moordspel in Eindhoven!

PopQuiz Dinerspel Eindhoven

Het leukste dinerspel voor gemixte groepen in Eindhoven! Tijdens dit avondprogramma vallen jullie van de ene 'o ja!' in de andere 'o ja!' Leuke muziekquiz inclusief 3 gangen diner.

De leukste groepsuitjes in Eindhoven vind je bij Specialtours.nl

Teambuilding, gezelligheid en vermaak zijn de belangrijkste ingrediënten voor onze themaspellen die vaak tijdens een lunch of diner gespeeld worden zoals; Moordlunch, Ranking the Stars, Jongens tegen de meisjes. Daarnaast heb je stadsspellen die zorgen voor spanning, actie en sensatie. Hierbij kun je de denken aan het Hou van Holland stadsspel, Wie is de Rat in de stad en Crazy 88. Neem eens een kijkje in ons assortiment om inspiratie op te doen voor een leuk spelprogramma. Staat je wens er niet bij dan kun je ook altijd even contact opnemen met onze medewerkers om je te laten informeren over maatwerk producten.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies

Meer uitjes in Eindhoven