Dagarrangement Eindhoven

Een leuk groepsarrangement in Eindhoven? Bekijk onze dagprogramma’s in Eindhoven!

U heeft een dagje in Eindhoven gepland met vrienden, familie of collega’s en u wilt er een spetterende en onvergetelijke dag van maken ? Bekijk dan nu de leukste uitjes van Eindhoven! In ons assortiment vind je ideeen voor spelprogramma’s, workshops, vrijgezellenfeesten, rondleidingen en themafeesten.

Ik Hou van Holland Dinerspel

De oer-Hollandse quiz is nu ook als dinerspel in Eindhoven te boeken! Welkom bij het Ik hou van Holland dinerspel: het leukste groepsdiner in Eindhoven! Zeer goed gewaardeerd!

Moorddiner Eindhoven

Welk team lukt het om de moord op te lossen tijdens ons moordspeldiner in Eindhoven? Hopelijk komen wij er vanavond achter tijdens ons hilarische moordspel in Eindhoven!

PopQuiz Dinerspel Eindhoven

Het leukste dinerspel voor gemixte groepen in Eindhoven! Tijdens dit avondprogramma vallen jullie van de ene 'o ja!' in de andere 'o ja!' Leuke muziekquiz inclusief 3 gangen diner.

Bekijk onze groepsuitjes in Eindhoven

Maak uw dagje helemaal af met een heerlijke lunch of high tea of een fantastisch diner in de avonduren. Speurtochten door de stad is een leuke manier om samen te werken en de stad op een speelse manier te verkennen. Wie is de Rat in de stad is ons mysterieuze stadsspel waarbij 1 persoon de boel probeert te saboteren, herken jij de Rat? Of let’t go crazy in Eindhoven de Gekste stad met ons ludieke Crazy 88 waarbij je de meeste vreemde opdrachten krijgt om in de stad uit te voeren en uiteraard wordt alles gefilmd voor het nageslacht, leuk voor een vrijgezellenfeestje. Naast deze voorbeelden bieden wij nog veel meer leuke dingen dus laat u inspireren en wij horen vervolgens graag wat wij voor jullie kunnen betekenen.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies

Meer uitjes in Eindhoven