Rondleiding Eindhoven

Rondleiding in Eindhoven? Maak een tour met gids tijdens een stadswandeling of fietstocht!

Loopt u met ons mee door Eindhoven? Eindhoven is een stad die continu in beweging is en heeft al veel veranderingen doorgemaakt. Het centrum is tijdens de 2e wereldoorlog tot 3 keer toe zwaar gebombardeerd en heeft daarna een omvangrijke wederopbouw uitgevoerd. Dat geeft Eindhoven net als Rotterdam een zakelijke en moderne indruk. Dat neemt niet weg dat Eindhoven over veel interessante gebouwen beschikt die je pas kan leren waarderen naarmate je de achterliggende verhalen kent.

Ik Hou van Holland Dinerspel

De oer-Hollandse quiz is nu ook als dinerspel in Eindhoven te boeken! Welkom bij het Ik hou van Holland dinerspel: het leukste groepsdiner in Eindhoven! Zeer goed gewaardeerd!

Moorddiner Eindhoven

Welk team lukt het om de moord op te lossen tijdens ons moordspeldiner in Eindhoven? Hopelijk komen wij er vanavond achter tijdens ons hilarische moordspel in Eindhoven!

PopQuiz Dinerspel Eindhoven

Het leukste dinerspel voor gemixte groepen in Eindhoven! Tijdens dit avondprogramma vallen jullie van de ene 'o ja!' in de andere 'o ja!' Leuke muziekquiz inclusief 3 gangen diner.

De leukste uitjes in Eindhoven voor een leuk dagje uit!

Onze stadsgids zal allerlei interessante weetjes en anekdotes met u delen tijdens deze 2 uur durende stadswandeling. U wandelt langs de industriële architectuur zoals de Lichttoren, de Witte Dame en de Bruine Heer. De moderne tijd komt aan bod bij de Heuvelgalerie, met ook aandacht voor het RK Binnenziekenhuis. Midden door Eindhoven slingert de rivier Stadsdommel wat voor een prachtige groene natuur zorgt. Ontdek tijdens deze wandeltocht dat Eindhoven veel meer te bieden heeft dan dat je op het eerste gezicht zou denken.

Maakt u met ons een rondje Eindhoven op de fiets ? Onze gezellige en deskundige gids verwelkomt u bij de fietsenstalling in het centrum om u vervolgens op zeer ontspannen wijze de mooiste plekjes van de stad te laten zien. U zult vandaag dingen zien en horen waar u het bestaan niet van af wist. U bent ook nog eens lekker in beweging. Eindhoven ligt in een prachtige groene omgeving waar u absoluut het beste van zult meekrijgen maar ook veel historie en laten we de design niet vergeten. Een leuke afwisselende fietstour voor uw vrienden, familie of collega’s.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies

Meer uitjes in Eindhoven