Avondarrangement Eindhoven

Op zoek naar de leuke avondactiviteiten in Eindhoven? Bekijk onze arrangementen!

Een avondje doorbrengen in Eindhoven met familie, collega’s of vrienden, dat wordt nu nog leuker met een van onze avondarrangementen. Die saaie diners worden ineens gezellig, hilarisch en onvergetelijk wanneer onze quizmaster jullie begeleidt tijdens ons Hou van Holland Diner spel, De Jongens tegen de Meisjes, Ranking the Stars en Wie is de Rat aan tafel.

Ik Hou van Holland Dinerspel

De oer-Hollandse quiz is nu ook als dinerspel in Eindhoven te boeken! Welkom bij het Ik hou van Holland dinerspel: het leukste groepsdiner in Eindhoven! Zeer goed gewaardeerd!

Moorddiner Eindhoven

Welk team lukt het om de moord op te lossen tijdens ons moordspeldiner in Eindhoven? Hopelijk komen wij er vanavond achter tijdens ons hilarische moordspel in Eindhoven!

PopQuiz Dinerspel Eindhoven

Het leukste dinerspel voor gemixte groepen in Eindhoven! Tijdens dit avondprogramma vallen jullie van de ene 'o ja!' in de andere 'o ja!' Leuke muziekquiz inclusief 3 gangen diner.

De leukste tips en ideeën voor uw uitje in Eindhoven, ook voor overdag!

De ideale combinatie tussen ontspanning, lekker eten en teambuilding. Wilt u wat meer te zien en te weten komen over Eindhoven? Boek dan onze culturele en culinaire topper: Het Walking Dinner Eindhoven, waarbij je door onze enthousiaste gids naar 3 verschillende top restaurants word begeleidt en langs de mooiste plekjes van de stad loopt. Wij kunnen ook muziek, comedians en andere typetjes verzorgen om uw feestavond compleet te maken. Vraag gerust naar de mogelijkheden bij een van onze medewerkers zodat uw personeelsfeest of vrijgezellenfeest tot in de puntjes wordt verzorgd.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies

Meer uitjes in Eindhoven