Vrijgezellenfeest Delft

Vrijgezellenfeestje in Delft organiseren? Bekijk onze leuke vrijgezellenuitje activiteiten in Delft!

Jij bent gevraagd om een spetterend vrijgezellenfeestje neer te zetten voor de aanstaande bruid of bruidegom maar hoe moet het eruit gaan zien en wat mag het gaan kosten? Wij kunnen je helpen bij je keuze om ervoor te zorgen dat het een feestje wordt om nooit meer te vergeten. Afhankelijk van je wensen en budget kunnen wij er een gehele invulling van dag en avond van maken maar je kunt de onderdelen ook los boeken.

Crazy 88 Delft

Het meest crazy stadsspel van Delft! Welk team lukt het om deze crazy opdrachten te volbrengen? Drie uur durend stadsspel inclusief camera's, consumptie en begeleiding!

Ik Hou van Holland Dinerspel

Het leukste dinerspel uit onze stal: Het Ik hou van Holland dinerspel in Delft! Een avond vol Hollandse gezelligheid, strijd en lekker eten. Ons best gewaardeerde avondprogramma.

De leukste vrijgezellenfeest activiteiten in Delft

Vrijgezellenfeest in Delft voor vrouwen? Of een vrijgezellenfeest voor mannen in Delft? Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuke borrelvaart alleen voor jullie gezelschap met onbeperkte drankjes aan boord of een hilarische citygame zoals Crazy 88 waarbij jullie als groep de meest gekke en uitlopende opdrachten in de stad moeten volbrengen en alles wordt op camera vastgelegd voor het nageslacht ;-). Om dan vervolgens in de avonduurtjes lekker te genieten van een 3-gangendiner met als extra toetje een schitterende Striptease act voor jouw bruid of bruidegom en sluit de avond vervolgens af met een kroegentocht. Dit zijn slechts enkele voorbeelden want wij hebben vele leuke activiteiten in ons assortiment voor vrijgezellenfeesten. Vraag naar de mogelijkheden als jouw wens er niet tussen staat.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies

Meer uitjes in Delft