Citygames Delft

Leuke teambuildingactiviteiten in Delft!? Boek ze bij Specialtours Delft!

Spellen die zijn er in verschillende soorten en maten; een computerspel, een stadsspel en gezelschapsspel of een bordspel, dit zijn allemaal activiteiten buiten de gewone dagelijkse bezigheden worden gedaan als vermaak en/of om een of meer vaardigheden of talenten te vergroten. Wij bieden een breed scala aan eigen spelprogramma’s, zowel als buitenactiviteit of als binnenactiviteit.

Crazy 88 Delft

Het meest crazy stadsspel van Delft! Welk team lukt het om deze crazy opdrachten te volbrengen? Drie uur durend stadsspel inclusief camera's, consumptie en begeleiding!

Moorddiner Delft

Welk team lukt het om de moord op te lossen tijdens ons moordspel in Delft. Het moordspeldiner: een hilarisch spelprogramma inclusief lekker 3 gangen diner en privé locatie.

Wie is de Rat Delft

Wie is de mol? Nee hoor: Wie is de Rat! Wie is de verrader in uw groep? Wie is de saboteur? Speel het zeer goed gewaardeerde stadsspel als teambuilding activiteit in Delft!

Combineer onze activiteiten ook met een groepslunch of met een groepsdiner

Naast onze dagarrangementen bieden wij ook avondarrangementen in Delft. Combineer bijvoorbeeld cultuur met lekker eten met ons Walking Dinner waarbij onze gids u de leukste verhalen zal vertellen en u vervolgens naar 3 verschillende restaurants begeleidt voor een overheerlijk 3-gangendiner. Bent u op zoek naar teambuilding voor uw bedrijfsfeestje, vrijgezellenfeestje of familiediner? Wij hebben veel verschillende mogelijkheden om entertainment zoals een quiz te combineren met een diner. Het kan ook als losse quiz geboekt worden wanneer u bijvoorbeeld zelf al een leuke locatie heeft geregeld. Laat ons uw wensen weten en wij zullen samen een mooi avondprogramma samenstellen.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies

Meer uitjes in Delft