Dagarrangement Delft

Bekijk onze dagprogramma’s in Delft! Een leuk groepsarrangement in Delft, zo geregeld!

Een leuk uitje of dagje weg met de familie, vrienden, collega’s, vriendinnen of senioren. Delft heeft voor ieder gezelschap iets leuks te bieden. Specialtours biedt allerlei soorten uitjes zoals: bedrijfsuitje, personeelsuitje, teambuilding, workshop, vrijgezellenfeest of themafeest. U vindt hier niet alleen ideeën voor groepsuitjes of een dagarrangement maar ook voor unieke uitjes zoals een personeelsfeest, bedrijfsfeest of vrijgezellenfeesten en zelfs maatwerk

Moordlunch Delft

Deze lunch zullen jullie niet snel vergeten! Los een moord op tijdens onze speciale groepslunch in Delft: welkom bij de Moordlunch! Welk team heeft de beste speurneuzen in huis?

Uw teamuitje of vrijgezellenfeest in Delft organiseren? Laat het door ons verzorgen!

Wij organiseren mooie vaarten over de pittoreske grachten van Delft al dan wel of niet onder het genot van een hapje of drankje en/ of entertainment aan boord. Verschillende actieve citygames zoals ons mysterieuze Wie is de Rat spel of wellicht een gezellige Hou van Holland quiz voor hilariteit en teambuilding. Wilt u juist de stad eens van een andere kant meemaken ? Boek dan een van onze tours onder begeleiding van een deskundige stadsgids en zie Delft met andere ogen. Wij kunnen u ook helpen bij het organiseren van ontbijt, lunch, high tea etc. en dit kunnen wij ook weer combineren met een leuke activiteit zodat wij een geslaagd dagprogramma voor u kunnen opstellen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies

Meer uitjes in Delft