Welkom bij Specialtours & Events Nederland

Wij organiseren uw bedrijfsuitje in Delft, groepsuitje, personeelsuitje, teamuitje of vrijgezellenfeest! De scherpste prijs tegen de hoogste kwaliteit, met leuke aanbiedingen voor uw dagje uit!

Uitje in Delft?
bel 020 770 8953

…of mail ons nu!

 • Altijd bereikbaar
 • Boek op uw datum & tijdstip
 • Wij leveren ook maatwerk
 • Alle prijzen inclusief btw
 • Al vanaf € 12,50 p.p.
 • Altijd de scherpste prijs!
 • Grote groep = korting!

Uitje in Delft?
bel 020 770 8953

…of mail ons nu!

 • Meer dan 180 activiteiten online!
 • Boek op uw datum & tijdstip
 • Wij leveren ook maatwerk
 • Alle prijzen inclusief btw
 • Al vanaf € 12,50 p.p.
 • Altijd de scherpste prijs!
 • Grote groep = korting!

Kies uit meer dan 180 verschillende activiteiten

Kies uit 180 verschillende activiteiten

Bekijk alvast een aantal van onze toppers…

Wie is de Rat Delft

Wie is de mol? Nee hoor: Wie is de Rat! Wie is de verrader in uw groep? Wie is de saboteur? Speel het zeer goed gewaardeerde stadsspel als teambuilding activiteit in Delft!

Hap en Stap Tour Delft

De culinaire stadswandeling in Delft. Bekijk hier onze unieke walking dinner: drie verschillende gerechten, drie verschillende restaurants tijdens één bijzondere avondactiviteit!

Crazy 88 Delft

Het meest crazy stadsspel van Delft! Welk team lukt het om deze crazy opdrachten te volbrengen? Drie uur durend stadsspel inclusief camera's, consumptie en begeleiding!

Jongens tegen de Meisjes

Op zoek naar een leuke teambuilding activiteit inclusief diner in Delft? Boek het Jongens tegen de Meisjes diner en strijd tegen elkaar aan tafel! Hier wordt nog lang over nagepraat.

Ik Hou van Holland Dinerspel

Het leukste dinerspel uit onze stal: Het Ik hou van Holland dinerspel in Delft! Een avond vol Hollandse gezelligheid, strijd en lekker eten. Ons best gewaardeerde avondprogramma.

Moorddiner Delft

Welk team lukt het om de moord op te lossen tijdens ons moordspel in Delft. Het moordspeldiner: een hilarisch spelprogramma inclusief lekker 3 gangen diner en privé locatie.

PopQuiz Dinerspel Delft

Het ideale avondprogramma voor gemixte groepen: het PopQuiz Diner. Een avond uit in Delft met uw groep tijdens deze leuke muziekquiz! Inclusief 3 gangen diner en locatie.

Moordlunch Delft

Deze lunch zullen jullie niet snel vergeten! Los een moord op tijdens onze speciale groepslunch in Delft: welkom bij de Moordlunch! Welk team heeft de beste speurneuzen in huis?

Groepsuitje Delft

Dagje Delft als familiedag, schoolreisje, neven-en-nichtendag of een teamuitstapje met collega’s? Ontdek het ruime aanbod dat Specialtours te bieden heeft. Voor iedere gelegenheid een passende activiteit. Heerlijke boottochtjes, gezellige fietstours, stadsspellen, dinerspellen of entertainment. Wij zijn van alle markten thuis en helpen u graag een fantastische dag neer te zetten.

Bedrijfsuitje Delft

Bedrijfsuitje in Delft organiseren? Bekijk dan de vele activiteiten die wij in Delft aanbieden! Dinerspellen zijn bijvoorbeeld zeer geschikt als ontspanning maar dragen tegelijkertijd bij aan de teambuilding. Bekijk bijvoorbeeld ons Walking Dinner in Delft of boek een leuke dinerspel quiz. Dit zijn een uitstekende invullingen voor een bedrijfsfeest of personeelsuitje in Delft.

Vrijgezellenfeest Delft

Bekijk op onze website de beste tips en ideeën voor een vrijgezellenuitje in Delft voor zowel mannen als vrouwen en creëer een onvergetelijke vrijgezellendag of vrijgezellenavond voor de aanstaande bruid of bruidegom. Actieve games of gezellige dinerspellen en licht erotische activiteiten zorgen voor een vrijgezellenfeestje waar nog lang over gepraat zal worden.