Avondarrangement Delft

Op zoek naar de leukste groepsactiviteiten in de Delft? Bekijk onze leuke uitjes in Delft!

Beleef Delft in de avonduren met een van de leuke programma’s van Specialtours. Stad van Delfts blauw, Oranje en Vermeer. Stad van prachtig bewaarde historie en cultuur. Maar ook stad van winkelen, uitgaan, romantisch overnachten, gezellige terrassen en Bourgondisch eten en drinken.

Hap en Stap Tour Delft

De culinaire stadswandeling in Delft. Bekijk hier onze unieke walking dinner: drie verschillende gerechten, drie verschillende restaurants tijdens één bijzondere avondactiviteit!

Jongens tegen de Meisjes

Op zoek naar een leuke teambuilding activiteit inclusief diner in Delft? Boek het Jongens tegen de Meisjes diner en strijd tegen elkaar aan tafel! Hier wordt nog lang over nagepraat.

Ik Hou van Holland Dinerspel

Het leukste dinerspel uit onze stal: Het Ik hou van Holland dinerspel in Delft! Een avond vol Hollandse gezelligheid, strijd en lekker eten. Ons best gewaardeerde avondprogramma.

Moorddiner Delft

Welk team lukt het om de moord op te lossen tijdens ons moordspel in Delft. Het moordspeldiner: een hilarisch spelprogramma inclusief lekker 3 gangen diner en privé locatie.

PopQuiz Dinerspel Delft

Het ideale avondprogramma voor gemixte groepen: het PopQuiz Diner. Een avond uit in Delft met uw groep tijdens deze leuke muziekquiz! Inclusief 3 gangen diner en locatie.

De leukste tips en ideeën voor uw uitje in Delft, ook voor overdag!

Naast onze dagarrangementen bieden wij ook avondarrangementen in Delft. Combineer bijvoorbeeld cultuur met lekker eten met ons Walking Dinner waarbij onze gids u de leukste verhalen zal vertellen en u vervolgens naar 3 verschillende restaurants begeleidt voor een overheerlijk 3-gangendiner. Bent u op zoek naar teambuilding voor uw bedrijfsfeestje, vrijgezellenfeestje of familiediner? Wij hebben veel verschillende mogelijkheden om entertainment zoals een quiz te combineren met een diner. Het kan ook als losse quiz geboekt worden wanneer u bijvoorbeeld zelf al een leuke locatie heeft geregeld. Laat ons uw wensen weten en wij zullen samen een mooi avondprogramma samenstellen.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies

Meer uitjes in Delft