Workshop Almere

Workshop in Almere? Boek de leukste workshops in Almere bij Specialtours!

Creatief, culinair, beauty, theater, lachwekkend, er zijn tal van workshops die je kunt uitzoeken voor een personeelsfeest, vrijgezellenuitje of vriendendag. Het is een leuke manier van samen zijn omdat je op een ontspannen manier kan samenwerken aan een project. Soms is een workshop leerzaam, soms lachwekkend en soms ook allebei zoals bijvoorbeeld met de workshop Naaktmodel schilderen want je begint een beetje onwennig en lacherig met de eerste lijnen, maar voor je het weet staat er al een schets op papier en neem je een aandenken for life meer naar huis. Denkt u aanstormend zangtalent in huis te hebben dan hebben wij ook muzikale workshops zoals het Smartlappen zingen of onze Karaoke Workshop. Bent u juist een grappenmaker of zou u het vak van comedy willen leren dan past de Comedy Workshop perfect bij jullie. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Ik Hou van Holland Dinerspel

Speel het oer-Hollandse dinerspel in Almere! Dit wordt gegarandeerd een hele gezellige avond. Boek hem als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of groepsuitje in Almere.

Moorddiner Almere

Los een moord op tijdens een 3 gangen diner. Het cluedo-achtige dinerspel van Almere! Tijdens het moordspeldiner is niemand te vertrouwen.. zelfs u niet! Hilarische avondactiviteit in Almere.

PopQuiz Diner Almere

Speel het PopQuiz Dinerspel in Almere! Een avondje strijden in verschillende teams, met leuke muziekrondes onder leiding van onze altijd enthousiaste quizmasters!

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies

Bekijk meer uitjes in Almere