Citygames in Almere

Op zoek naar leuke groepsactiviteiten in Almere? Bekijk hier onze citygames!

Bekijk hier onze citygames in Almere! Deze stadsspellen zijn te boeken als bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, personeelsuitje of vrijgezellenfeest. Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten! Wij verzorgen ook maatwerk arrangementen in Almere.

Crazy 88 Almere

Hoe gekker, hoe beter! Speel het hilarische crazy 88 spel in Almere: het 3 uur durende en meest crazy stadsspel van Nederland! Wie is het meest crazy in de groep? Origineel groepsuitje!

Wie is de Rat Almere

Wie is de Mol achtig uitje in Almere?! Speel het Wie is de Rat spel! Wie is de saboteur in uw groep? Wie is de verrader? Een leuke teambuilding activiteit in het hart van Almere!

De leukste uitjes in Almere boek je bij Specialtours!

De binnenstad van Almere leent zich uitstekend voor onze doldwaze citygame Crazy 88, ideaal voor vrijgezellenfeesten waarbij je allerlei ludieke opdrachten in de stad moet zien te volbrengen op een zo origineel mogelijke manier. En alles wordt gefilmd als aandenken voor de bruid(egom).

Mocht je op zoek zijn naar een mysterieus teambuilding element dan past ons Wie is de Rat erg goed bij jullie club. Zeer uiteenlopende opdrachten moeten worden vervuld maar de Rat in jullie midden is niet te vertrouwen en probeert de boel te saboteren. Erg leuk voor een bedrijfusitje, groepsuitje of vriendenuitje. Vul je programma aan met een leuke workshop en puf uit met een heerlijk diner. Wij kunnen het gehele programma voor u opstellen maar u kunt de onderdelen ook los afnemen. Vraag gerust naar de mogelijkheden bij een van onze medewerkers of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies

Bekijk meer uitjes in Almere