Arrangement in Almere

Op zoek naar een leuk groepsuitje in Almere? Boek hem bij Specialtours!

Bent u op zoek een naar een leuk groepsarrangement voor uw personeelsuitje, vrijgezellenfeest, familie uitje of bijvoorbeeld een dagje uit met vrienden? Bekijk hier dan onze groepsarrangementen in Almere!

U heeft een uitstapje naar Almere gepland maar u weet nog niet wat te doen ? Bekijk onze activiteiten in Almere eens om u te laten inspireren. Wij vezorgen workshops, wandeltochten, fietstours, themadiners, avondarrangementen en leveren tevens maatwerk.

Ontdek Almere met een leuke daginvulling die perfect aansluit bij uw groep en gelegenheid. Wij helpen u graag met de organisatie van uw personeelsfeestje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of vriendinnendag en zorgen er altijd voor dat het een uitje wordt waar nog lang over nagepraat zal worden. Neem gerust contact op met een van onze medewerkers of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Ik Hou van Holland Dinerspel

Speel het oer-Hollandse dinerspel in Almere! Dit wordt gegarandeerd een hele gezellige avond. Boek hem als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of groepsuitje in Almere.

Moorddiner Almere

Los een moord op tijdens een 3 gangen diner. Het cluedo-achtige dinerspel van Almere! Tijdens het moordspeldiner is niemand te vertrouwen.. zelfs u niet! Hilarische avondactiviteit in Almere.

PopQuiz Diner Almere

Speel het PopQuiz Dinerspel in Almere! Een avondje strijden in verschillende teams, met leuke muziekrondes onder leiding van onze altijd enthousiaste quizmasters!

Een avondje uit met collega’s, vrienden of familie in Almere ? Laat u inspireren door onze avondarrangementen, vooral de themadiners zijn erg populair en zorgen ervoor dat uw saaie etentje wordt omgetoverd in een gezellige avond vol show, teambuilding, entertainment en een overheerlijk 3-gangendiner. Denk bijvoorbeeld aan een Moorddiner, Hou van Holland, Wie is de rat aan tafel of een gezellige Popquiz die ook heel goed met een internationaal gezelschap gespeeld kan worden.

Maak uw personeelsfeestje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest compleet met een van onze workshops of stap overdag op de fiets met een van onze gidsen door de prachtige polder. Mocht uw specifieke wens er niet tussen staan schroom dan niet om contact met ons op te nemen en u te laten informeren over de mogelijkheden.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies

Bekijk meer uitjes in Almere