Vrijgezellenfeest Almere

Vrijgezellenuitje in Almere? Boek bij ons het ideale vrijgezellenfeestje!

Bekijk de leukste vrijgezellenfeest activiteiten in Almere op de website van Specialtours! Vrijgezellenfeestjes komen oorspronkelijk uit de VS en Engeland ( Bachelor en Stag Party) maar worden met de jaren ook steeds belangrijker in Nederland en zijn al bijna niet meer weg te denken.

De organisatie van een goed vrijgezellenfeest in Almere is dan ook zeer belangrijk en wil je niet zomaar aan het lot overlaten. Heeft u geen idee hoe het feestje eruit moet gaan zien, laat u dan op weg helpen door onze veelzijdige tips en ideeën.

Crazy 88 Almere

Hoe gekker, hoe beter! Speel het hilarische crazy 88 spel in Almere: het 3 uur durende en meest crazy stadsspel van Nederland! Wie is het meest crazy in de groep? Origineel groepsuitje!

Wij verzorgen ook maatwerk vrijgezellenfeesten, neem contact met ons op!

De leukste vrijgezellenfeesten in Almere voor mannen als vrouwen! Gekke opdrachten uitvoeren in het Centrum van Almere en dit fotograferen of filmen dat kan met ons ludieke Crazy 88. Zoek je teambuilding en mysterie dan past het Wie is de Rat uitstekend bij jullie gezelschap. Maar ook fietsen, varen, BBQ-en of een leuke workshop maakt jullie vrijgezellenfeest tot een fantastische dag om nooit meer te vergeten. Sluit vervolgens de dag af met een ontdeugend Stripdiner waar jullie worden getrakteerd op een wel heel speciaal toetje. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het. Bel, mail en vraag naar de mogelijkheden.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies

Bekijk meer uitjes in Almere