Workshop Volendam

Op zoek naar workshops in Volendam? Boek de ideale workshop bij Specialtours!

Originele en creatieve workshopsin Volendam voor uw bedrijfsuitje, familie-uitje, vrijgezellenfeest of een vriendinnendag vind je bij Specialtours. Wij bieden workshops aan die aansluiten bij iedere gelegenheid en budget.

Ik Hou van Holland Dinerspel

Het gezelligste groepsdiner in Volendam! Welkom bij de Ik hou van Holland quiz: het dinerspel inclusief 3 gangen diner, decoratie, teambuilding en vooral veel gezelligheid!

Moorddiner Volendam

Moord op de dijk! Help! Tijdens het moordspeldiner in Volendam hebben we uw hulp nodig! Er is een moord gepleegd en de dader zit onder uw gasten! Moordavond & moordspel!

PopQuiz Diner Volendam

De gezelligste muziekquiz van Nederland inclusief een lekker 3 gangen keuzemenu! De ideale teambuilding activiteit in Volendam, geschikt voor gemixte groepen!

Bekijk onze workshop activiteiten voor uw vrijgezellenfeest, personeelsuitje of familiedag

Voor vrijgezellen vrouwen groepen wordt er bijvoorbeeld vaak gekozen voor de Workshop Naaktmodel schilderen waar je de eerste lijnen wat lacherig op papier zet maar algauw verschijnt er een prachtige Adonis op het doek, met wat hulp van de professionele begeleider. Ook de workshop Paaldansen is een populaire activiteit omdat het de gezelligheid, hilariteit en beweging samen brengt. De mannen daarentegen kiezen eerder voor een spelletje Poker of Comedy Workshop waar je de fijne kneepjes van het Stand Up vak op grappige manier aangeleerd krijgt door een professionele Comedian. Bedrijfsuitjes zijn vaak gericht op de samenwerking op een ontspannen manier en kiezen veelal voor een workshop Cocktail shaken of kookworkshop. Maar een Lipdub maken vindt iedereen leuk. Dus verken de vele mogelijkheden of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies

Meer uitjes in Volendam