Dagarrangement Volendam

Dagje naar Volendam als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familie uitje?!

Je gaat een dagje naar Volendam maar je hebt geen zin in de geijkte foto ’s in klederdracht en vismuseum waar het stikt van de buitenlandse toeristen? Bekijk dan eens onze Volendamse activiteiten want wij hebben de leukste uitjes voor zowel bedrijfsuitjes als vrijgezellenfeestjes maar ook zeker leuke programma’s voor groepen vrienden en vriendinnen.

Ik Hou van Holland Dinerspel

Het gezelligste groepsdiner in Volendam! Welkom bij de Ik hou van Holland quiz: het dinerspel inclusief 3 gangen diner, decoratie, teambuilding en vooral veel gezelligheid!

Moorddiner Volendam

Moord op de dijk! Help! Tijdens het moordspeldiner in Volendam hebben we uw hulp nodig! Er is een moord gepleegd en de dader zit onder uw gasten! Moordavond & moordspel!

PopQuiz Diner Volendam

De gezelligste muziekquiz van Nederland inclusief een lekker 3 gangen keuzemenu! De ideale teambuilding activiteit in Volendam, geschikt voor gemixte groepen!

Groepsuitje in Volendam? Bekijk onze leuke activiteiten?

Een van de populairste teambuildingsactiviteiten is ons Wie is de Rat in de Stad spel waarbij er in teamverband spannende opdrachten moeten worden volbracht om geld te verdienen maar niets is wat het lijkt want er zit een Rat in jullie midden die de boel probeert te saboteren. Weet jij de Rat te herkennen? Of leer Volendam vanaf het water kennen met een leuke boottocht. Ook workshops en lunchspellen behoren tot de mogelijkheid. Een wandeltocht of fietstour onder begeleiding van onze deskundige gidsen geeft je een ander kijkje in dit gezellige vissersplaatsje. Kortom er is van alles te doen, dus laat u inspireren of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies

Meer uitjes in Volendam