Rondleiding Volendam

Stadswandeling of tour in Volendam? Bekijk hier onze rondleidingen in Volendam!

Onze stadsgidsen nemen u mee op pad door dit oude vissersdorp aan het IJsselmeer. Volendam kent iedereen vanwege haar klederdrachten, sport, muziek en paling. Met een wandeling onder begeleiding van een gids komt u nog veel meer te weten dan alleen de geijkte toeristenattracties.

Ik Hou van Holland Dinerspel

Het gezelligste groepsdiner in Volendam! Welkom bij de Ik hou van Holland quiz: het dinerspel inclusief 3 gangen diner, decoratie, teambuilding en vooral veel gezelligheid!

Moorddiner Volendam

Moord op de dijk! Help! Tijdens het moordspeldiner in Volendam hebben we uw hulp nodig! Er is een moord gepleegd en de dader zit onder uw gasten! Moordavond & moordspel!

PopQuiz Diner Volendam

De gezelligste muziekquiz van Nederland inclusief een lekker 3 gangen keuzemenu! De ideale teambuilding activiteit in Volendam, geschikt voor gemixte groepen!

Er valt genoeg te zien en te beleven in Volendam tijdens onze uitjes

Onze tours en activiteiten in Volendam bevatten veel leuke wetenswaardigheden. U loopt bijvoorbeeld langs het beeld van de kinderen Klaassie en Klaassie. Wist u dat zowel meisjes als jongens “Klaassie” genoemd werden ? De visafslag, de bekende Dijk, ’t Praathuisje waarin u een gesprekje kunt maken met oud Volendammers en het Doolhof. Dit is het oudste deel van Volendam en de huizen staan hier kris kras door elkaar gebouwd.

Daarnaast bieden wij ook een leuk actief uitje in Volendam. Boek een van onze fietstours, fietsroutes en fietsarrangementen door en om het centrum van het gezellige Volendam. Onze altijd vrolijke en zeer deskundige gidsen zullen jullie de mooiste plekjes van dit vissersdorp laten zien. Tevens zullen zij u vermaken met leuke anekdotes en grappige weetjes waar u anders nooit achter zou zijn gekomen. Fietsen is een actieve maar toch ook ontspannende manier van een stad verkennen. Uiteraard zal er regelmatig ergens gestopt worden om wat te vertellen en ook tussendoor kunt u aangeven wanneer het tijd is voor een koffiepauze want de gids staat tijdens de 2 uur durende tour geheel privé tot uw beschikking. Ook in de omgeving van Volendam liggen nog meer pittoreske plaatsjes die makkelijk te fietsen zijn zoals Edam, Blokgouw en Breewijd. Langs slootjes, weilanden en gekleurde huisjes wordt dit een fietstocht om nog lang van na te genieten.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies

Meer uitjes in Volendam