Rondleiding Breda

Op zoek naar een tour in Den Bosch? Boek hem bij Specialtours!

Ontdek deze prachtige Brabantse stad. Een perfecte spot voor een groepsuitje of bedrijfsuitje. Beleef de mooiste plekjes in en rondom de stad wanneer de stadsgids u door de smalle karakteristieke straatjes, over pleinen en langs bekende Bossche monumenten leidt en verhalen vertelt uit het verleden en heden van een stad in beweging.

Hap en Stap Tour Den Bosch

De culiniaire stadswandeling van Den Bosch. Lekker happen en stappen tijdens onze Hap en Stap Tour. 3 restaurants en 3 verschillende gangen tijdens deze unieke tour.

Ik Hou van Holland Dinerspel

Bekijk hier ons Ik Hou van Holland dinerspel in Den Bosch! De leukste dinerspel quiz te boeken als personeelsuitje, vrijgezellenfeest, familie uitje of gezellige groepsuitje!

Moorddiner Den Bosch

Er is een moord gepleegd en wij zoeken de dader tijdens het moordspeldiner in Den Bosch. Niemand in uw groep is meer te vertrouwen! Inclusief 3 gangen diner!

De leukste rondleidingen, stadswandelingen en tours in ’s Hertogenbosch

Van het Centraal Station via het pittoreske wijkje de Uilenburg en de Middeleeuwse markt naar het letterlijke hoogtepunt van de stad: de Sint Jans Kathedraal aan de Parade. De vele leuke anekdotes maken onze tours tot een leerzame ervaring.

Wij hebben de mooiste routes voor u uitgestippeld. Kastelen, akkers, mooi oud stadscentrum met de Sint Jan, gezellige pleinen met terrassen en knusse straatjes. Monumentale gebouwen in de binnenstad worden afgewisseld door de schitterende natuur die net buiten de stad te vinden is. Wilt u meer te weten komen over deze gezellige Brabantse stad boek dan bijvoorbeeld eens een fietstour onder begeleiding van onze altijd enthousiaste en zeer deskundige stadsgidsen.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies

Meer uitjes in Den Bosch