Citygames in Den Bosch

Op zoek naar leuke teambuildingactiviteiten in Den Bosch? Bekijk dan onze leuke stadsspellen!

Boek een van onze knotgekke citygames en ga helemaal uit je Bossche Bol! Ga je weg met de baas of bezoek je Den Bosch met je vrienden of familie? Wij bieden veel verschillende stadsspellen dat er voor iedere gelegenheid een passende activiteit te vinden is.

Crazy 88 Den Bosch

De meest crazy activiteit in Den Bosch! Bekijk hier het Crazy 88 stadsspel. Wie is er met meest crazy en weet dit ook vast te leggen op camera? Leuk om te boeken als origineel uitje in De Bosch!

Wie is de Rat Den Bosch

Wie is de saboteur? Wie is de verrader in uw groep? Tijdens deze leuke teambuilding activiteit in Den Bosch zullen we er achter komen.. Een typische wie is de mol activiteit!

Ik Hou van Holland Dinerspel

Bekijk hier ons Ik Hou van Holland dinerspel in Den Bosch! De leukste dinerspel quiz te boeken als personeelsuitje, vrijgezellenfeest, familie uitje of gezellige groepsuitje!

De leukste groepsuitjes, ook gecombineerd met een groepsdiner of groepslunch!

Het ultieme teambuildingsspel waar nog lang over nagepraat wordt is onze Wie is de Rat Citygame waar niets is wat het lijkt.. Hilarische opdrachten in de stad waar je als teams tegen elkaar strijd in orginaliteit, creativiteit en snelheid vind je met de Crazy 88. Maar ook het Hou van Holland stadsspel is een leuke invulling voor een personeelsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag. Wil je een spel combineren met een lunch of diner dan is dat absoluut

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies

Meer uitjes in Den Bosch