Avondarrangement Den Bosch

Bekijk hier onze avondactiviteiten in Den Bosch voor het leukste groepsuitje in Brabant!

Wilt u een oergezellig Brabants avondarrangement organiseren in het altijd gezellige en sfeervolle centrum van Den Bosch? Een een volledig verzorgde avond met een diner en entertainment naar keuze? Bekijk dan onze groepsarrangementen, speciaal in de avond!

Hap en Stap Tour Den Bosch

De culiniaire stadswandeling van Den Bosch. Lekker happen en stappen tijdens onze Hap en Stap Tour. 3 restaurants en 3 verschillende gangen tijdens deze unieke tour.

Ik Hou van Holland Dinerspel

Bekijk hier ons Ik Hou van Holland dinerspel in Den Bosch! De leukste dinerspel quiz te boeken als personeelsuitje, vrijgezellenfeest, familie uitje of gezellige groepsuitje!

Moorddiner Den Bosch

Er is een moord gepleegd en wij zoeken de dader tijdens het moordspeldiner in Den Bosch. Niemand in uw groep is meer te vertrouwen! Inclusief 3 gangen diner!

Tips en ideeën voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, verjaardag of familiedag in Den Bosch

Speel bijvoorbeeld met uw personeel, collega’s, vrienden of familie ons gezellige Hou van Holland Diner spel waar je in teams met elkaar de strijd aan gaat in verschillende “Hollandse” spelrondes. U kunt ook cultuur combineren met gastronomie, dus lekker happen en stappen met ons Walking Dinner waarbij u onder begeleiding van een stadsgids 3 verschillende top restaurants bezoekt en de highlights van de stad te zien krijgt. Ook Comedy Diners, Wie is de Rat aan tafel, Smartlappen zingen behoort allemaal tot de mogelijkheden. Laat u inspireren door onze vele uitjes en vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze enthousiaste werknemers.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies

Meer uitjes in Den Bosch