Citygame Breda

Bekijk onze citygames in Breda: de ultieme teambuilding activiteiten in het centrum van de stad

Wat is er nou leuker dan een gezellige citygame spelen met Breda als decor? Een actief uitje met collega’s, vrienden of familie! Alle ingrediënten voor een geslaagd personeelsuitje, vrijgezellenuitje of familiedag!

Moorddiner Breda

Het spannende maar vooral hilarische moordspeldiner in Breda! Wie is de crimineel in uw gezelschap? Actief en leuk moordspel met diner in de leukste restaurants van Breda. Lees verder!

Crazy 88 Breda

Hoe gekker hoe beter! Tijdens crazy 88 Breda moeten jullie de meest crazy opdrachten uitvoeren en vastleggen op camera! 3 uur durend en hilarisch stadsspel in het centrum van Breda.

Wie is de Rat Breda

Wie is de verrader in Breda? Wie morst de meeste punten? Ontdek de mol in het gezelschap en ga er met de winst vandoor! Geweldig leuke teambuilding activiteit in Breda, goed gewaardeerd!

Tips nodig voor het organiseren van uw uitje?

Wij bieden verschillende soorten activiteiten in Breda. Denk bijvoorbeeld aan het geheimzinnige Wie is de Rat spel waarbij jullie in teams verschillende opdrachten in het centrum zullen moeten volbrengen om geld in de pot te brengen. De Rat in jullie gezelschap probeert de boel te saboteren en niets is wat het lijkt… Erg leuk als teambuildingsspel! Voor de vrijgezellenfeesten raden wij het Crazy 88 aan waarbij je in teamverband allerlei gekke en ludieke acties moet verrichten met mensen op straat en het team dat dit zo snel en origineel mogelijk doet wint vandaag en gaat er met de prijs vandoor. Ook voor in de avonduurtjes hebben wij leuke quizzen, shows en spelprogramma’s zoals het Hou van Holland Diner of onze gevarieerde MixQuiz. Vraag gerust een vrijblijvende offerte bij ons aan en laat u informeren over de vele mogelijkheden.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies

Bekijk meer uitjes in Breda