Rondleiding Breda

De leukste tours in Breda boek je bij Specialtours!

Ga op stap met de Specialtours gidsen en ontdek het mooie Breda! Wij bieden verschillende soorten stadswandelingen aan, zoals een culinaire stadswandeling, een fietstour of een stadstour door het centrum van de stad.

Hap en Stap Tour

Walking dinner in Breda? Bekijk onze culinaire stadswandeling: de Hap en Stap Tour! 3 restaurants, 3 gangen met onze leuke gidsen. Het ideale avondje happen en stappen in Breda!

Een leuk en actief uitje, ideaal om te boeken als teamuitje, familieuitje of vrijgezellendag

Wanneer u met onze gidsen mee wandelt tijdens onze stadswandeling zult u de juweeltjes van Breda ontdekken zoals het Begijnhof en ’t Sas. Deze 2 uur durende wandeling neemt u mee door de binnenstad van Breda waar het wemelt van de gezellige winkels, restaurantjes en terrassen. De stad heeft een rijke koninklijke geschiedenis waar nog veel monumenten aan doen herinneren. Onze gids kan u hier alles op een vermakelijke manier over vertellen. Geniet van de rust in park Valkenberg en drink onderweg een lekker bakkie koffie op de Grote Markt. Wat een heerlijke ontspannen manier om de stad te leren kennen.

Een andere optie is om eens lekker te gaan fietsen door Breda met een van onze deskundige en gezellige stadsgidsen. Zij zullen u op een ontspannen manier kennis laten maken met de stad, op een andere manier. Ontdek plekken waarvan je het bestaan niet wist, luister naar de historische verhalen die de stad verborgen houdt en kijk je ogen uit wanneer de gids jullie de monumentale gebouwen zal laten zien. Breda heeft een rijk verleden met de Nassaus, oftewel het koningshuis. Er is heel veel bijzonders overgebleven uit die tijd: het Kasteel van Breda, waar de Nassaus resideerden, de Grote Kerk (waar maar liefst 9 Nassaus én de eerste Prins van Oranje begraven liggen onder prachtige grafmonumenten), het Begijnhof, tientallen hofhuizen van leden van de hofhouding, een jachtslot, een prachtig stadspark ’t Valkenberg!

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies

Bekijk meer uitjes in Breda