Citygames in Amersfoort

“Bekijk onze teambuilding activiteiten in Amersfoort. Een actief stadsspel als origineel groepsuitje voor uw dagje uit in Amersfoort!”

Of u nu op zoek bent naar een teambuildingsactiviteit voor uw collega’s, een te gekke invulling zoekt voor een vrijgezellenfeest of op een gezellige manier met uw familie op pad wil gaan, Amersfoort heeft voor ieder wat wils! Bekijk hier onze citygames voor een actief uitje in Amersfoort.

Wie is de Rat Amersfoort

Wie is de mol? Nee! Wie is de rat in Amersfoort! Wie is de verrader in uw groep? Kom er achter tijdens onze zeer goed gewaardeerde teambuilding activiteit in Amersfoort.

Ik Hou van Holland Dinerspel

Ons meest geboekte dinerspel in Amersfoort. Een op en top Hollands uitje vol leuke activiteiten, quiz, decoratie, 3 gangen diner en competitie! Hele leuke avondactiviteit.

Moorddiner Amersfoort

Los een moord op tijdens ons hilarische moordspel aan tafel. Een moordavond pur sang! Wie is de dader? We komen er achter tijdens ons moordspeldiner!

PopQuiz Diner Amersfoort

De leukste muziekquiz met diner, alleen voor uw eigen groep! Welkom bij het PopQuiz Diner: het dinerspel ideaal voor gemêleerde groepen! Onder leiding van onze quizmaster(s).

Crazy 88 Amersfoort

Hoe gekker hoe beter! Het leukste en meest crazy uitje van Amersfoort! De groepsactiviteit waar nog lang over zal worden nagepraat. 3 uur durend stadsspel in het centrum!

Moordlunch Amersfoort

Los een moord op tijdens deze leuke middagactiviteit inclusief lunch. Tijdens de moordlunch is niemand te vertrouwen en zullen we actief op zoek moeten gaan naar de dader(s)!

Wij organiseren uw uitje van A tot Z, van bedrijfsuitjes tot vrijgezellenfeesten

Specialtours kan u helpen om de juiste activiteit voor de juiste gelegenheid te vinden. Denk bijvoorbeeld aan het Hou van Holland stadsspel of het mysterieuze Wie is de Rat. Beide programma’s zijn zeer geschikt voor zowel teambuilding als lol en een goede mix tussen actief en creatief. Maar wij organiseren ook grappige bingo’s of speurtochten door de stad en kunnen ook helpen bij de organisatie van de lunch of diner om het programma compleet te maken.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies


Meer uitjes in Alkmaar?