Rondleiding Amersfoort

“Op zoek naar een tour in Amersfoort? Bekijk de rondleidingen van Specialtours!”

De historische binnenstad, de vele kerken, de smalle straatjes, de prachtige rivier, de gezellige pleinen met terrassen, de vele monumenten en mooie natuur, dat zult u allemaal gaan zien en ontdekken tijdens een van onze stadswandelingen onder begeleiding van onze gidsen!

Fietstocht Amersfoort

Maak een leuke fietstocht in Amersfoort onder leiding van onze altijd enthousiaste gidsen. Leuke verhalen en anekdotes en ook nog eens een lekker actief uitje!

Stadswandeling Amersfoort

Maak een twee uur durende stadswandeling door het centrum van het mooie Amersfoort. Uw eigen Specialtours gids vertelt u onderweg de leukste verhalen en anekdotes.

Hap en Stap Tour Amersfoort

De culinaire stadswandeling van Amersfoort. Ga met ons happen en stappen tijdens de hap en stap tour: 3 restaurants, 3 verschillende gangen tijdens een unieke walking dinner!

Maak een stadswandeling of fietstocht door het mooie Amersfoort met een Specialtours gids!

Waarom wordt Amersfoort eigenlijk Keistad genoemd en hoe hoog is de Lange Jan precies ? Leuke weetjes en anekdotes zullen er voorbij komen tijdens onze tours. Ook bieden wij culinaire tours in de vorm van ons Walking Dinner waarbij u zult gaan genieten van een 3-gangen diner in 3 verschillende restaurants en tussen de gangen door leidt de gids u langs de mooiste plekjes van Amersfoort.

Een actief uitje? Amersfoort is werkelijk een fietstocht waard want er is ontzettend veel te zien en te ontdekken. Onze gidsen zullen u mee nemen langs de geschiedenis en monumenten waar Amersfoort rijk aan is. De binnenstad is historisch en vol met gezellige pleinen, winkels, terrassen en restaurants. De Onze Lieve Vrouwe toren is de hoogste van de vele kerken en verlies je dan ook bijna niet uit het oog, hij wordt niet voor niets Lange Jan genoemd. De stad wordt omringd door de prachtige natuur- en recreatiegebieden en maakt het een ideale omgeving voor een van de rondleidingen op de fiets. U kunt uw wensen uitspreken bij onze medewerkers zodat wij een tocht kunnen organiseren die past bij uw gezelschap.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies


Meer uitjes in Alkmaar?