Avondarrangement Amersfoort

“Op zoek naar leuke groepsactiviteiten in de avond? Bekijk dan onze avondarrangementen in Amersfoort voor een leuke avondje uit met uw groep!”

Amersfoort is een gezellige stad waar rondom de diverse pleinen gezellige terrassen, restaurantjes en cafeetjes liggen. Met een van onze avondarrangementen kunt u genieten van een 3-gangen keuzemenu in combinatie met entertainment dat op uw wensen aansluit..

Ik Hou van Holland Dinerspel

Ons meest geboekte dinerspel in Amersfoort. Een op en top Hollands uitje vol leuke activiteiten, quiz, decoratie, 3 gangen diner en competitie! Hele leuke avondactiviteit.

Moorddiner Amersfoort

Los een moord op tijdens ons hilarische moordspel aan tafel. Een moordavond pur sang! Wie is de dader? We komen er achter tijdens ons moordspeldiner!

Hap en Stap Tour Amersfoort

De culinaire stadswandeling van Amersfoort. Ga met ons happen en stappen tijdens de hap en stap tour: 3 restaurants, 3 verschillende gangen tijdens een unieke walking dinner!

PopQuiz Diner Amersfoort

De leukste muziekquiz met diner, alleen voor uw eigen groep! Welkom bij het PopQuiz Diner: het dinerspel ideaal voor gemêleerde groepen! Onder leiding van onze quizmaster(s).

De leukste tips en ideeën voor uw personeelsuitje, vrijgezellenuitje of familie & vriendenuitje!

Wij bieden verschillende themadiners aan zoals het Ik Hou van Holland Diner, moordspeldiner, popquiz diner en nog veel meer. Mocht u meer van de stad Amersfoort willen zien en horen maar tegelijkertijd ook een heerlijke hapje eten? Dan past ons Walking Dinner in Amersfoort perfect bij uw gezelschap. Bent u meer in voor lol, gekkigheid en hilariteit? Kijk dan eens naar ons Crazy 88 Dinner Game. Maar ook een teambuildingsspel zoals Wie is de Rat by night behoort tot de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een maatwerkprogramma voor u op te stellen, onze medewerkers helpen u graag verder!

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies


Meer uitjes in Alkmaar?