Bedrijfsuitje Haarlem

U gaat een uitje organiseren met uw collega’s en bent op zoek naar een bedrijfsuitje in Haarlem?

Klik naar ons uitgebreide aanbod voor uw personeelsuitje of bedrijfsuitje in Haarlem

Ga met ons mee in naar de stad die in de middeleeuwen één van de belangrijkste steden van Holland was geworden! Kent u de Barteljorisstraat, de Grote Houtstraat en de Zijlweg nog uit het spel Monopoly? Dan wordt dit de kans om deze straten in het echt te bewonderen.

Wij organiseren uw stadswandeling in Haarlem, speurtocht, puzzeltocht, teambuilding, citygame, lunch, rondvaart, diner, bedrijfsfeest en workshop. U kunt complete arrangementen vinden, maar ook losse activiteiten die u op elk gewenste dag van het jaar kunt boeken.

Wenst u maatwerk? Onze medewerkers staan voor u klaar om uw eigen bedrijfsevenement samen te stellen. Wij zorgen voor een onvergetelijk teamuitje in Haarlem!

Wilt u een persoonlijk gesprek met één van onze eventmanagers? Graag nodigen wij u uit, maar uiteraard kunnen wij ook naar u toe komen.

Voor uw personeelsuitje Haarlem, teamuitje Haarlem of bedrijfsfeest in Haarlem hebben wij alvast een aantal toppers geselecteerd:

Teamuitje ik Hou van Holland diner Haarlem
Bedrijfsuitje Moorddiner Haarlem
Bedrijfsuitje Popquiz Haarlem
Pokerworkshop Haarlem
Wie is de Mol uitje Haarlem
Bedrijfsuitje Groepsdiner Haarlem
– High Tea Haarlem Arrangement
Teamuitje Workshop Haarlem

Uiteraard adviseren wij u ook verder over parkeren in Haarlem, de gezellige en verschillende restaurants en gelegenheden & hoe een leuke dag te organiseren.

Of zoekt u een Bedrijfsuitje Noord Holland in een andere stad? Wij organiseren ook in een andere regio of omgeving van Haarlem uw teamuitje of personeelsuitje!

Bedrijfsuitje, personeelsuitje of teamuitje in Alkmaar
Bedrijfsuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam

Meer informatie over Haarlem

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies