Bedrijfsuitje Den Helder

Bedrijfsuitje Den Helder

“Een leuk bedrijfsuitje in Den Helder? Bekijk onze originele personeelsuitjes in Den Helder! Het ideale teamuitje voor uw uitje met kantoor”

Snuif de schone lucht op in het noordelijkste puntje van Noord-Holland: Den Helder. Den Helder is vooral bekend als vertrekpunt van de boot naar Texel. Verrassend genoeg heeft Den Helder zelf ook genoeg in zijn mars! Duinen, stranden, een prachtige binnenstad met musea en andere bezienswaardigheden; Den Helder heeft het allemaal. Bovendien geniet het gebied de meeste zonne-uren van heel Nederland!

Leuke groepsuitjes in Den Helder

Anders: bekijk groepsactiviteiten in een andere stad of bekijk het bedrijfsuitje op locatie aanbod.

Ik Hou van Holland Dinerspel

Ook zo gek op Holland? Schitter zelf in de meest oer-Hollandse quiz en geniet van een lekker 3 gangen diner. Inclusief quizmaster(s), originele spelrondes, decoratie en prijs voor de winnaars. Strijd met elkaar aan tafel tijdens deze Specialtours dinerspel quiz!

PopQuiz Diner

Het dinerspel dat als muziek in de oren klinkt! Welkom bij het PopQuiz Diner: een leuke avondactiviteit met een 3 gangen diner voor uw personeelsuitje, vrijgezellenfeest of familie uitje!

Moorddiner

Wie lukt het om een moord op te lossen tijdens het moordspeldiner? Er zijn een aantal verdachten gesignaleerd in uw groep die er iets mee te maken hebben. Taak aan de rest om dit op te lossen. Een hilarische avond tijdens ons moordspel aan tafel!

Jongens tegen de Meisjes Diner

Wat een hysterisch gezellige avond zal dit gaan worden waarbij de vrouwen de strijd met de mannen aangaan in typische Man-Vrouw verschillen. Let the battle begin!

Moordlunch

De moordlunch: de meest bizarre maar toch ook hilarische lunch die je maar kunt meemaken. Speel een moordspel tijdens de lunch en beleef een gezellige middag in een stad naar keuze!

Voor leuke teamuitjes, bedrijfsuitjes of personeelsuitjes

Den Helder heeft als kustplaats door de eeuwen heen altijd wel verbonden gestaan met zowel de strijd óp als met het water. Na in de 17e eeuw totaal te zijn weggespoeld, bloeide de plaats na wederopbouw in de 19e eeuw op als havenstad. Helaas werd de stad tijdens WO II door bommen opnieuw weggevaagd, waarna het nogmaals werd opgebouwd. Vandaag de dag is de stad nog steeds de thuisbasis van de Nederlandse Marine.

Ondanks de klappen die Den Helder door de eeuwen heen heeft moeten verduren, zie je de maritieme geschiedenis nog steeds terug in een aantal monumentale bouwwerken. Zo is de Oude Rijkswerf een bezoek waard. De tegenwoordig als nautisch themapark dienstdoende werf, werd ooit in opdracht van Napoleon gebouwd als onderdeel van de grootste marinebasis van die tijd. Ook Stelling Den Helder en Fort Kijkduin werden in opdracht van Napoleon gebouwd, die Den Helder roemde om zijn strategische ligging. Nog meer zeeverhalen vind je ongetwijfeld in het Maritiem museum en het Nationaal Reddingmuseum.

Zoveel historie dat je bijna vergeet dat we in het hier en nu zijn. Geen zorgen, het stadscentrum is een levendig gebied vol winkels, eet- en uitgaansgelegenheden. Ook overnachtingsmogelijkheden zijn er volop. Houd je van een stevige wandeling? Den Helder is omgeven door stranden, duinen en bossen. Kortom, een groepsuitje in Den Helder is goed vertoeven en alles behalve saai!

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies