Bedrijfsuitjes Haarlem

Bedrijfsuitjes Haarlem

“Op zoek naar goede tips en ideeën voor een leuke teamdag? Bekijk de leuke bedrijfsuitjes en personeelsuitjes in Haarlem op onze speciale bedrijfsuitjes in Haarlem website”

Welkom in de hoofdstad van Noord-Holland! Een zinderende stad in het hartje van het Kennemerland. Niet alleen Amsterdam is bekend om zijn grachten. Ook het Haarlemse stadsbeeld wordt gekenmerkt door deze typische stadsindeling. Bovendien stroomt de rivier de Spaarne trots door het centrum.

Teamuitjes en groepsuitjes in Haarlem

Anders: bekijk groepsactiviteiten in een andere stad of bekijk het bedrijfsuitje op locatie aanbod.

Ik Hou van Holland Dinerspel

Ook zo gek op Holland? Schitter zelf in de meest oer-Hollandse quiz en geniet van een lekker 3 gangen diner. Inclusief quizmaster(s), originele spelrondes, decoratie en prijs voor de winnaars. Strijd met elkaar aan tafel tijdens deze Specialtours dinerspel quiz!

PopQuiz Diner

Het dinerspel dat als muziek in de oren klinkt! Welkom bij het PopQuiz Diner: een leuke avondactiviteit met een 3 gangen diner voor uw personeelsuitje, vrijgezellenfeest of familie uitje!

Moorddiner

Wie lukt het om een moord op te lossen tijdens het moordspeldiner? Er zijn een aantal verdachten gesignaleerd in uw groep die er iets mee te maken hebben. Taak aan de rest om dit op te lossen. Een hilarische avond tijdens ons moordspel aan tafel!

Kantoor uitje met collega’s? Of een leuk themafeest of  bedrijfsfeest in Haarlem? Boek de leukste activiteiten in Haarlem bij Specialtours. Daarnaast verzorgen wij ook maatwerk uitjes!

Haarlem behoudt een geheel eigen karakter doordat diverse wijken de status van Beschermd Stadsgezicht hebben. Dit zie je voornamelijk terug in het oude centrum, waar de prachtige panden je doen herinneren aan de Gouden Eeuw. De Gouden Straatjes danken zelfs hun naam nog aan die tijd. Het is inmiddels een sfeervol winkelgebied met een gevarieerd aanbod. Ook stadspark Haarlemmerhout herbergt een aantal monumentale panden in perfecte staan. Het is een rustplek middenin de drukke stad, waar jaarlijks ook een aantal festivals plaatsvinden.

In de directe omgeving van Haarlem kun je erop uit. Op nog geen 10 kilometer afstand bevinden zich de stranden van Bloemendaal en Zandvoort. In de ‘achtertuin’ van Haarlem ligt het nationaal park Zuid-Kennermerland. Dit natuurgebied is het thuis van onder anderen de bijzondere wilde Koninks paarden, Drentsche weideschapen en roodbonte koeien. Er zijn hier ook genoeg mogelijkheden tot wandelen, fietsen, zwemmen of paardrijden.

Een complete dag uit!? In en rond Haarlem kun je erop uit met vrienden of familie, maar het is ook een perfecte plek voor een personeelsuitje of een teambuildingsdag. Combineer een bezoek aan de binnenstad en het Frans Halsmuseum met een verkenningstocht in het bijzondere Zuid-Kennermerland of boek een dinerspel voor een speciaal en onvergetelijk groepsdiner in Haarlem. Zoals het een stad van enig formaat betaamd vind je er bovendien volop gezellig uitgaans- en eetgelegenheden. Daarnaast bieden wij ook vrijgezellenfeest activiteiten voor uw vrijgezellenuitje in Haarlem voor zowel mannen als vrouwen!

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies