Bedrijfsuitje Weesp

Bedrijfsuitje Weesp

“Op zoek naar een uitje in Weesp voor een bedrijfsuitje, personeelsuitje of teamuitje? Bekijk hier de leukste groepsuitjes in Weesp!”

Oude vestingstad Weesp nodigt uit voor een bezoek. Zowel het beschermd stadsgezicht als de ligging van de stad (op fietsafstand van Amsterdam) oefenen een aantrekkingskracht uit op toeristen en dagjesmensen. Wordt Weesp de bestemming voor jouw groepsuitje?

Groepsactiviteiten in Weesp

Anders: bekijk groepsactiviteiten in een andere stad of bekijk het bedrijfsuitje op locatie aanbod.

Ik Hou van Holland Dinerspel

Ook zo gek op Holland? Schitter zelf in de meest oer-Hollandse quiz en geniet van een lekker 3 gangen diner. Inclusief quizmaster(s), originele spelrondes, decoratie en prijs voor de winnaars. Strijd met elkaar aan tafel tijdens deze Specialtours dinerspel quiz!

PopQuiz Diner

Het dinerspel dat als muziek in de oren klinkt! Welkom bij het PopQuiz Diner: een leuke avondactiviteit met een 3 gangen diner voor uw personeelsuitje, vrijgezellenfeest of familie uitje!

Moorddiner

Wie lukt het om een moord op te lossen tijdens het moordspeldiner? Er zijn een aantal verdachten gesignaleerd in uw groep die er iets mee te maken hebben. Taak aan de rest om dit op te lossen. Een hilarische avond tijdens ons moordspel aan tafel!

Teamuitje, bedrijfsuitje of personeelsuitje? Boek hem in Weesp!

Oude vestingstad Weeps nodigt uit voor een bezoek. Zowel het beschermd stadsgezicht als de ligging van de stad (op fietsafstand van Amsterdam) oefenen een aantrekkingskracht uit op toeristen en dagjesmensen. Wordt Weesp de bestemming voor jouw groepsuitje?

Weesp ligt aan de Vecht en dat biedt mogelijkheden. Kies voor een wandeltocht erlangs of voor een boottocht op het water. Houd in beide gevallen je fototoestel bij de hand, want overal waar je kijkt zie je pittoreske taferelen. Let in de door bomen omrande Hoogstraat op de statige panden, waarachter trots de kerktorens prijken. Ook de molens en het fort even buiten het centrum zijn een lust voor het oog.

In het centrum wisselen rust en gezellige drukte elkaar in snel tempo af. Sta je bijvoorbeeld het ene moment in de drukte van winkelstraat Slijkstraat, zodra je afslaat naar de middeleeuws aandoende Middenstraat bevind je je plots in een oase van rust. Ook de stille Oude Gracht met aan de overkant Nieuwstad met haar gezellige eettentjes en winkels is daar een voorbeeld van. Dit en de vele monumenten maken een wandeling in het oude centrum allesbehalve saai.

Zoals het een echte vestingstad betaamd, zijn er nog veel overblijfselen van haar verdedigingslinie zichtbaar. Het 17e-eeuwse Torenfort bevindt zich midden in het centrum aan de Ossenmarkt en is onlangs prachtig gerenoveerd. Net buiten de stad zijn gedeeltes van de Nieuwe Hollandse Waterlinie én de Stelling van Amsterdam te bewonderen. Kortom: ‘openluchtmuseum’ Weesp lonkt als bestemming voor een boeiend teamuitje.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies