Bedrijfsuitje Overveen

Bedrijfsuitje Overveen

“Laat je verwonderen door Overveen! Bekijk hier onze personeelsuitjes in Overveen en omstreken”

Tot de gemeente Bloemendaal behoort onder anderen het plaatsje Overveen. Dit vrij kleine dorp zie je misschien gemakkelijk over het hoofd, maar sla het tijdens een bezoek aan het gebied vooral niet over.

Groepsuitjes in Overveen, Bloemendaal

Anders: bekijk groepsactiviteiten in een andere stad of bekijk het bedrijfsuitje op locatie aanbod.

Ik Hou van Holland Dinerspel

Ook zo gek op Holland? Schitter zelf in de meest oer-Hollandse quiz en geniet van een lekker 3 gangen diner. Inclusief quizmaster(s), originele spelrondes, decoratie en prijs voor de winnaars. Strijd met elkaar aan tafel tijdens deze Specialtours dinerspel quiz!

PopQuiz Diner

Het dinerspel dat als muziek in de oren klinkt! Welkom bij het PopQuiz Diner: een leuke avondactiviteit met een 3 gangen diner voor uw personeelsuitje, vrijgezellenfeest of familie uitje!

Moorddiner

Wie lukt het om een moord op te lossen tijdens het moordspeldiner? Er zijn een aantal verdachten gesignaleerd in uw groep die er iets mee te maken hebben. Taak aan de rest om dit op te lossen. Een hilarische avond tijdens ons moordspel aan tafel!

Overveen, het startpunt van jullie dagje uit!

Tijdens een wandeling door Overveen wordt je verrast door een aantal mooi gebouwen. Het gemeentehuis van Bloemendaal is daar een voorbeeld van. Het imposante gebouw wordt liefkozend ‘het Suikerpaleis’ genoemd, vanwege zijn witte exterieur. Landgoed Elswout is nog zo’n verrassing binnen de grenzen van Overveen. Het is een van de oudste bewaarde landgoederen in Nederland en eigendom van Staatsbosbeheer. Het park is opengesteld voor bezoekers en het statige voormalige landbouw doet nu onder anderen dienst als horecagelegenheid. Aan de rand van Overveen, in het Kennemer duinlandschap, ligt ‘Eerebegraafplaats Bloemendaal’, waar 347 in de Tweede Wereldoorlog omgekomen Nederlandse verzetsstrijders hun laatste rustplaats vonden.

Start een bedrijfsuitje bijvoorbeeld eens in Overveen. Het is een leuk en origineel startpunt voor een geslaagde dag uit. Pak de fiets of verken ter voet de mooie omgeving. Met het strand en de uitgestrekte duinpartijen in de buurt is er genoeg te beleven. Tip: combineer dit bezoek met een bezoek aan het bruisende Haarlem.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies