Bedrijfsuitje Ouderkerk aan de Amstel

Bedrijfsuitje Ouderkerk aan de Amstel

“Op zoek naar leuke tips en ideeën voor een personeelsuitje in of nabij Ouderkerk aan de Amstel? Bekijk onze groepsactiviteiten in uw regio!”

Naast bijvoorbeeld Amsterdam en Amstelveen bieden wij ook uitjes in Ouderkerk aan de Amstel! Ouderkerk aan de Amstel ligt, zoals de naam al verraadt, aan de rivier de Amstel. De waterrijke omgeving maakt Ouderkerk aan de Amstel, kortweg ‘Ouderkerk’, een prachtige bestemming voor waterrecreanten, maar er is meer…

Groepsuitjes in Ouderkerk aan de Amstel

Anders: bekijk groepsactiviteiten in een andere stad of bekijk het bedrijfsuitje op locatie aanbod.

Ik Hou van Holland Dinerspel

Ook zo gek op Holland? Schitter zelf in de meest oer-Hollandse quiz en geniet van een lekker 3 gangen diner. Inclusief quizmaster(s), originele spelrondes, decoratie en prijs voor de winnaars. Strijd met elkaar aan tafel tijdens deze Specialtours dinerspel quiz!

PopQuiz Diner

Het dinerspel dat als muziek in de oren klinkt! Welkom bij het PopQuiz Diner: een leuke avondactiviteit met een 3 gangen diner voor uw personeelsuitje, vrijgezellenfeest of familie uitje!

Moorddiner

Wie lukt het om een moord op te lossen tijdens het moordspeldiner? Er zijn een aantal verdachten gesignaleerd in uw groep die er iets mee te maken hebben. Taak aan de rest om dit op te lossen. Een hilarische avond tijdens ons moordspel aan tafel!

Teamuitje, bedrijfsuitje of personeelsuitje organiseren? Doe het via Specialtours!

Ouderkerk aan de Amstel is een rustig, charmant dorp, waar een aantal goede eetgelegenheden huizen. De geschiedenis van Ouderkerk gaat zelfs verder terug dan het nabijgelegen Amsterdam. Deze lange historie wordt bijvoorbeeld weerspiegeld in de Portugees-Israëlitische begraafplaats Beth Haim, middenin de oude dorpskern. Daar staat ook de door Cuypers ontworpen St. Urbanuskerk. Deze Rooms-Katholieke kruisbasiliek laat een mooi staaltje neogotische architectuur zien. Uitwaaien in de Rondehoep? Ouderkerk aan de Amstel behoort samen met Duivendrecht en buurtschap Waver tot de gemeente Ouder-Amstel. Binnen deze gemeente ligt de Rondehoep, een schitterend poldergebied. Het is een van de grootste onbebouwde gebieden in de Randstad, dus het is er goed uitwaaien geblazen.

Genoeg ruimte voor recreatie, want vlak naast het dorp ligt de Ouderkerkerplas, een populair recreatiegebied. Vooral watersportliefhebbers kunnen er hun hart ophalen: er huist een watersportvereniging en bij mooi weer zie je veel kleine zeilbootjes, windsurfers en kanoërs op het water. In de winter vinden veel watervogels er hun tijdelijke huis. Een bezoek aan dit elegante plaatsje leent zich goed als onderdeel van een dagje uit met collega’s, familie of vrienden. De Ouderkerkerplas biedt verschillende faciliteiten aan, zoals fiets- en wandelroutes, strandjes en een dag-kampeerterrein.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies