Bedrijfsuitje Medemblik

Bedrijfsuitje Medemblik

“Een bedrijfsuitje in Medemblik? Bekijk onze leuke groepsuitjes in de regio Medemblik. De ideale activiteiten voor uw personeelsuitje, vrijgezellenfeest, familie uitje of verjaardagsfeest!”

Medemblik was de eerste échte stad van Noord-Holland, omdat het al in 1289 officiële stadsrechten ontving. Gelegen aan het IJsselmeer, heeft dit stadje met zijn rijke historie alle ingrediënten voor een ontspannen dagje uit.

Groepsuitjes in Medemblik

Anders: bekijk groepsactiviteiten in een andere stad of bekijk het bedrijfsuitje op locatie aanbod.

Ik Hou van Holland Dinerspel

Ook zo gek op Holland? Schitter zelf in de meest oer-Hollandse quiz en geniet van een lekker 3 gangen diner. Inclusief quizmaster(s), originele spelrondes, decoratie en prijs voor de winnaars. Strijd met elkaar aan tafel tijdens deze Specialtours dinerspel quiz!

PopQuiz Diner

Het dinerspel dat als muziek in de oren klinkt! Welkom bij het PopQuiz Diner: een leuke avondactiviteit met een 3 gangen diner voor uw personeelsuitje, vrijgezellenfeest of familie uitje!

Moorddiner

Wie lukt het om een moord op te lossen tijdens het moordspeldiner? Er zijn een aantal verdachten gesignaleerd in uw groep die er iets mee te maken hebben. Taak aan de rest om dit op te lossen. Een hilarische avond tijdens ons moordspel aan tafel!

Teamuitje, bedrijfsuitje of personeelsuitje? Breng een bezoek aan Medemblik!

Tot de komst van het Noord-Hollands kanaal, bekleedde de haven van Medemblik een belangrijke economische functie. Tegenwoordig doet de haven dienst als sfeervol recreatiegebied, dat bekend staat om het gezellige uitgaansleven en de uitgebreide watersportmogelijkheden. De haven is vaak het toneel voor belangrijke evenementen in de internationale zeilsport.

Kasteel Radboud is altijd open voor bezoekers, het daarin gevestigde museum neemt je mee naar het verleden. Vergeet ook niet het bakkerijmuseum en het Nederlands Stoommachinemuseum te bezoeken.

Een echt reisje door de tijd maak je met de ‘Driehoek’. Hierbij neem je de antieke stoomtram naar Hoorn, vanwaar je met de trein naar Enkhuizen rijdt. Daar wacht het museumschip Friesland je op, dat je over het IJsselmeer weer terug in Medemblik brengt. Een unieke beleving!

Het water, de cultuurhistorische overblijfselen en de goede sfeer zijn elementen die van Medemblik een plaats maken waar je samen met collega’s, vrienden of familie gegarandeerd plezier zal hebben. Combineer bijvoorbeeld een sportieve activiteit in de natuur met een bijzondere beleving in een van de musea. Sluit af met een verdiende lunch of een diner.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies