Bedrijfsuitje Landsmeer

Bedrijfsuitje Landsmeer

“Een bedrijfsuitje of bedrijfsfeest in Landsmeer? Bekijk onze uitjes voor uw personeelsuitje, familie uitje, verjaardag of vrijgezellenfeest!”

Tussen Amsterdam en Zaanstad ligt het serene Landsmeer. Landsmeer betekent zoveel als ‘langs het meer’, wat de ligging aan het meer de Breek aangeeft. Het ooit kleine gehucht heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een dorp en een gemeente van formaat, waartoe ook Purmerend en Den Ilp behoren. Desalniettemin heeft Landsmeer haar charmante, landelijk karakter weten te behouden.

Groepsuitjes in Landsmeer

Anders: bekijk groepsactiviteiten in een andere stad of bekijk het bedrijfsuitje op locatie aanbod.

Ik Hou van Holland Dinerspel

Ook zo gek op Holland? Schitter zelf in de meest oer-Hollandse quiz en geniet van een lekker 3 gangen diner. Inclusief quizmaster(s), originele spelrondes, decoratie en prijs voor de winnaars. Strijd met elkaar aan tafel tijdens deze Specialtours dinerspel quiz!

PopQuiz Diner

Het dinerspel dat als muziek in de oren klinkt! Welkom bij het PopQuiz Diner: een leuke avondactiviteit met een 3 gangen diner voor uw personeelsuitje, vrijgezellenfeest of familie uitje!

Moorddiner

Wie lukt het om een moord op te lossen tijdens het moordspeldiner? Er zijn een aantal verdachten gesignaleerd in uw groep die er iets mee te maken hebben. Taak aan de rest om dit op te lossen. Een hilarische avond tijdens ons moordspel aan tafel!

Teamuitje, bedrijfsuitje of personeelsuitje? Breng een bezoek aan Landsmeer!

Landsmeer heeft grote welvaart gekend ten tijden van de bloeiende handel in eieren, kippen en eenden. De crisis in 1932 maakte daar helaas een einde aan. In Het Grietje Tump museum wordt van alles over deze wonderlijke geschiedenis uitgelegd. Geniet er daarna van een lekker kopje koffie of thee of schuif meteen aan voor de lunch.

Paradepaardje van Landsmeer is het natuurgebied het Twiske. Dit typisch Noord-Hollands veenweidegebied is favoriet bij menig inwoner en dagrecreant. Omdat het gebied voor een derde uit water bestaat, kun je er naast wandelen, fietsen en skaten ook heerlijk zwemmen, duiken en surfen. Ideale activiteiten voor uw bedrijfsuitje die wij kunnen doorspekken met teambuilding! Blijf je toch liever aan de kant? Breng dan een bezoekje aan de prachtig onderhouden 16e-eeuwse Twiskemolen.

Een dagje uit in Landsmeer betekent bijkomen in een rustig dorp op een unieke locatie. Geef een actieve invulling aan de dag in het groene recreatiegebied. Voor een complete dag uit combineer je het bezoek aan Landsmeer met het bezoek aan andere bijzondere plaatsjes in de regio, zoals Zaandam en Broek in Waterland. Behoefte aan de drukte van de stad? Metropool Amsterdam ligt slechts op een steenworp afstand.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies