Kudelstaart
Watersportwalhalla Kudelstaart
Kudelstaart ligt onder de rook van Amsterdam en is onderdeel van gemeente Aalsmeer. Met de unieke locatie van het dorp aan de Westeinderplassen is het dé watersportplaats bij uitstek. Als je dan toch Kudelstaart aandoet, neem dan ook een kijkje bij het fort aldaar.

Het Fort bij Kudelstaart
Het Fort bij Kudelstaart maakt onderdeel uit van de Stelling van Amsterdam, een 135 km lange verdedigingslinie rondom de hoofdstad die is aangelegd tussen 1880 en 1914. Het fort bij Kudelstaart is niet open voor bezoekers, maar de bijzondere omgeving is tegenwoordig in gebruik als jachthaven én kampeerterrein. De bijbehorende genieloods is in 1994 opgeknapt en dient nu als galerie. Er worden wisselende kunsttentoonstellingen gehouden.

Recreëren aan de Westeinderplassen
Zeilen, waterskiën, een rondvaarttocht maken of een duik nemen in het frisse water van de Westeinderplassen; het kan allemaal met Kudelstaart als uitvalsbasis. De gemeente Aalsmeer, waarvan Kudelstaart deel uitmaakt, heeft verschillende openbare eilandjes in het beheer waar je kunt aanmeren met de boot. Ze bieden gelegenheid tot dagrecreatie zoals picknicken, barbecueën of gewoon lekker uitrusten in de buitenlucht. De plas herbergt overigens een schat aan bijzondere flora en fauna.

Kudelstaart bezoeken
Bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag; Kudelstaart is een verassende aanvulling op het programma van jouw groepsuitje. Een vaartochtje of een bezoek aan het fort bij Kudelstaart laat zich gemakkelijk combineren met een activiteit in het nabijgelegen Amsterdam bijvoorbeeld.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies