Bedrijfsuitje Huizen (NH)

Bedrijfsuitje Huizen (NH)

“Bekijk onze groepsuitjes in Huizen! Leuk om te boeken als vrijgezellenfeest, teamuitje of bedrijfsuitje”

Het rustige Huizen wordt omgeven door de Gooise bossen, heidegebied en de randmeren. Met Flevoland in het zicht is Huizen een unieke gemeente die volop in ontwikkeling is, maar daarnaast ook zijn landbouw- en vissersverleden omarmt. Huizen noemt zich graag de Haven van Het Gooi, en dat maakt de plaats meer dan waar met het Nautisch Kwartier, een botterwerf en maar liefst vier jachthavens. De groei van de gemeente begon na de Tweede Wereldoorlog en resulteerde in Huizen als officiële groeikern van het Gooi. Opvallende projecten zijn daarbij de zogenoemde Sfinx- en Piramidewoningen die uitkijken over het Gooimeer.

Leuke groepsuitjes in Huizen

Anders: bekijk groepsactiviteiten in een andere stad of bekijk het bedrijfsuitje op locatie aanbod.

Ik Hou van Holland Dinerspel

Ook zo gek op Holland? Schitter zelf in de meest oer-Hollandse quiz en geniet van een lekker 3 gangen diner. Inclusief quizmaster(s), originele spelrondes, decoratie en prijs voor de winnaars. Strijd met elkaar aan tafel tijdens deze Specialtours dinerspel quiz!

PopQuiz Diner

Het dinerspel dat als muziek in de oren klinkt! Welkom bij het PopQuiz Diner: een leuke avondactiviteit met een 3 gangen diner voor uw personeelsuitje, vrijgezellenfeest of familie uitje!

Moorddiner

Wie lukt het om een moord op te lossen tijdens het moordspeldiner? Er zijn een aantal verdachten gesignaleerd in uw groep die er iets mee te maken hebben. Taak aan de rest om dit op te lossen. Een hilarische avond tijdens ons moordspel aan tafel!

Teamuitje, bedrijfsuitje of personeelsuitje? Boek uw uitje bij Specialtours!

Het Oude Dorp is het originele stadscentrum van Huizen. Een wandeling door dit gedeelte van Huizen is een echte aanrader. Naast een uitgebreid winkelgebied vind je er namelijk tal van historische boerderijen die nog stammen uit de tijd dat landbouw de grootste bron van inkomsten was. Een dagje uit in Huizen? Net buiten het centrum liggen een aantal vissershuisjes uit de periode erna, in de 17e eeuw, toen voornamelijk de visserij brood op de plank bracht. In het Huizermuseum leer je nog meer over de geschiedenis van het dorp. Huur een boot bij een van de jachthavens van Huizen en stap tussendoor even aan wal voor een wandeling door het oude centrum. Shoppers kunnen hun hart ophalen in winkelcentrum Hart van Huizen, maar voor groepsactiviteiten is het natuurgebied tussen Naarden en Huizen beter geschikt. Hier vind je ook een aantal kleine eetgelegenheden. Kortom, in Huizen zijn alle ingrediënten voor een leuk dagje uit aanwezig!

Naast onze vaste activiteiten bieden wij ook maatwerk uitjes. Denk hierbij aan uw bedrijfsfeest, teambuildingsdag of bijvoorbeeld een leuk dinerspel. Neem contact op met ons enthousiaste uitjes team!

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies