Heerhugowaard als Stad van de Zon
Het moderne Heerhugowaard is volop in ontwikkeling en dat maakt het een unieke Noord-Hollandse stad. Inventieve projecten zoals Vinex wijk ‘Stad van de zon’ -waarbij getracht wordt om zo milieuvriendelijk te leven- en het aangrenzende recreatiegebied Park van Luna maken van Heerhugowaard  een stad om nieuwsgierig naar te worden.

Park van Luna
Het Park van Luna is een waterrijk recreatiegebied, grenzend aan de veelbesproken milieuvriendelijke wijk ‘Stad van de zon’. Je kunt hier werkelijke van alles; van luieren op het strand, zwemmen en watersport tot wandelen in het Huygendijkbos. Het Park van Luna is ideaal voor het organiseren van  sport- en spelactiviteiten voor bijvoorbeeld bedrijfsuitjes. Ook de fietsroute die door dit gebied loopt is een aanrader.

Haven Broekhorn
Haven Broekhoorn is nog zo’n uitstekend voorbeeld van de ontwikkeling van Heerhugowaard. Deze jachthaven met wel 80 ligplaatsen is onderdeel van de gloednieuwe woonwijk de Broekhornpolder. De geschiedenis van het gebied wordt niet vergeten. Tot de jaren ’70 stond het gebied bekend als het Rijk der Duizend Eilandjes, vanwege de talloze koolakkertjes midden in het water. Vanuit het oude veilinghuis aldaar worden nu rondvaarttochten georganiseerd. Je kunt er bovendien nog steeds je eigen verse groente kopen!

Avondje uit op het Coolplein
Met zoveel recreatiemogelijkheden is Heerhugowaard natuurlijk prima geschikt als bestemming voor jouw volgende groepsuitje. Activiteiten overdag kunnen prima gecombineerd worden met een avondprogramma op het Coolplein, midden in het stadscentrum. Dit bruisende horecaplein loop over van de gezellige eettentjes en terrasjes. Bovendien zijn er een theater, een bowlingcentrum én een bioscoop aan het plein gelegen.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies