Bedrijfsuitje Diemen

“Een uitje in Diemen? Bekijk onze personeelsuitjes in Diemen!”

Natuurlijk zijn Amsterdam en Haarlem dé steden als je denkt aan een dagje uit in de provincie Noord-Holland. Maar zoek eens de mooie omgeving op van omliggende plaatsen zoals Diemen. In Diemen geniet je van de rust en kleinschaligheid van een gezellig dorp, terwijl de voorzieningen van de grote stad zich op een steenworp afstand bevinden.

Teamuitje in Diemen

Anders: bekijk groepsactiviteiten in een andere stad of bekijk het bedrijfsuitje op locatie aanbod.

Ik Hou van Holland Dinerspel

Ook zo gek op Holland? Schitter zelf in de meest oer-Hollandse quiz en geniet van een lekker 3 gangen diner. Inclusief quizmaster(s), originele spelrondes, decoratie en prijs voor de winnaars. Strijd met elkaar aan tafel tijdens deze Specialtours dinerspel quiz!

PopQuiz Diner

Het dinerspel dat als muziek in de oren klinkt! Welkom bij het PopQuiz Diner: een leuke avondactiviteit met een 3 gangen diner voor uw personeelsuitje, vrijgezellenfeest of familie uitje!

Moorddiner

Wie lukt het om een moord op te lossen tijdens het moordspeldiner? Er zijn een aantal verdachten gesignaleerd in uw groep die er iets mee te maken hebben. Taak aan de rest om dit op te lossen. Een hilarische avond tijdens ons moordspel aan tafel!

Teamuitje, bedrijfsuitje of personeelsuitje? Wij zijn ook in Diemen actief!

Diemen gaat tot minstens 10 eeuwen terug en heeft daar –ondanks het groeiende aantal nieuwbouwwijken- haar charmante oude karakter aan te danken. Het dorp wordt doorsneden door zowel het Amsterdam-Rijn kanaal als de Diem, een oude rivier waar Diemen haar naam aan dankt. Het centrum word gekenmerkt door veel groen en een aantal historische gebouwen.

In het voormalige dorpsgedeelte Diemerbrug staat nog steeds een schuilkerk voor Rooms-Katholieken uit de tijd van de alteratie: schuilkerk De Hoop. Officieel gemeentelijk monument ‘De Oude Smidse’ is een voormalige dorpssmederij uit 1749.

Overweeg je een groepsuitje in Diemen? Gewoon doen! De ligging is prachtig. Het Diemerbos en de Diemervijfhoek zijn prachtige natuurgebieden en je kunt makkelijk parkeren. Wij organiseren bijvoorbeeld uw dinerspel in het Wapen Van Diemen. Een ideale plek voor een borrel of Amsterdams themafeest. In een aantal delen vind je picknicktafels en banken waar je als groep kunt uitrusten van een stevige wandeling.

Zoek je ook graag de drukte weer op? Alhoewel Amsterdam lonkt, zijn er ook genoeg faciliteiten in Diemen zelf. Van winkelcentra tot grote supermarkten en van een multifunctioneel sportcentrum (met zwembad) tot een aantal gezellige cafés en restaurants.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies