Bedrijfsuitje Castricum

Bedrijfsuitje Castricum

“Een bedrijfsuitje in Castricum of omgeving? Boek een personeelsuitje bij Specialtours! De leukste groepsuitjes in de regio”

Noord-Holland’s  Castricum is een zeer geliefde trekpleister onder toeristen. En geef ze eens ongelijk. De prachtige lange kustlijn lokt op mooie dagen zonaanbidders en op wat koudere dagen leent het zich voor heerlijk lange strandwandelingen. Dit, in combinatie met het duinlandschap en het vriendelijke centrum, maakt Castricum ook geschikt voor jouw bedrijfsuitje!

Leuke groepsuitjes in Castricum

Anders: bekijk groepsactiviteiten in een andere stad of bekijk het bedrijfsuitje op locatie aanbod.

Ik Hou van Holland Dinerspel

Ook zo gek op Holland? Schitter zelf in de meest oer-Hollandse quiz en geniet van een lekker 3 gangen diner. Inclusief quizmaster(s), originele spelrondes, decoratie en prijs voor de winnaars. Strijd met elkaar aan tafel tijdens deze Specialtours dinerspel quiz!

PopQuiz Diner

Het dinerspel dat als muziek in de oren klinkt! Welkom bij het PopQuiz Diner: een leuke avondactiviteit met een 3 gangen diner voor uw personeelsuitje, vrijgezellenfeest of familie uitje!

Moorddiner

Wie lukt het om een moord op te lossen tijdens het moordspeldiner? Er zijn een aantal verdachten gesignaleerd in uw groep die er iets mee te maken hebben. Taak aan de rest om dit op te lossen. Een hilarische avond tijdens ons moordspel aan tafel!

Teamuitje, bedrijfsuitje of personeelsuitje?

De geschiedenis van de plaats gaat terug tot in de 10de eeuw! De Hortus Bulbroum is hier een mooi overblijfsel van. In deze historische bloementuin worden tot op de dag van vandaag diverse soorten rozen en tulpen gekweekt. In de lentemaanden is deze tuin een absolute must-see! Pas sinds de 19e eeuw groeide Castricum uit tot de toeristische badplaats die het vandaag de dag is.

Castricum ligt aan zee, zoveel is duidelijk. Het aansluitende bosrijke Noord-Hollandse duinreservaat is een prachtig gebied en favoriet bij menig wandelaar. Maar wist je ook dat er diverse meren in de buurt zijn? Het Alkmaarder- Uitgeestermeer is een geliefd stukje natuur voor menig zeiler en roeier. Er zijn veel recreatiemogelijkheden: zwemmen, kanovaren, surfen, waterskiën, enzovoorts. Hier valt absoluut een leuke teambuildingsactiviteit te organiseren! In het centrum is er overigens ook genoeg te beleven. Je vindt hier bijvoorbeeld een de charmante kinderboerderij “ ’t Dierentuintje”.

De diversiteit aan recreatiemogelijkheden maakt Castricum een plaats waar je je niet snel zal vervelen. Ontspanning, sport of een combinatie van beiden; een invulling van een uitje met collega’s, vrienden of familie is zo gemaakt!

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies