Bedrijfsuitje Blaricum

Bedrijfsuitje Blaricum

“Een leuk bedrijfsuitje of personeelsuitje in Blaricum? Bekijk hier onze teambuilding activiteiten in de regio!”

De inwoners van het vriendelijke plaatsje Blaricum heten je van harte welkom! Gelegen in een prachtige omgeving, nabij Naarden, Hilversum en Flevoland, mag Blaricum er zelf ook zeker zijn. Dat reflecteert zich in de huizenprijzen, die bekend staan als de hoogste van heel Nederland. Eén blik op de prachtige huizen en je snapt waarom.

Activiteiten & groepsuitjes in Blaricum

Activiteiten & groepsuitjes in Blaricum

Anders: bekijk groepsactiviteiten in een andere stad of bekijk het bedrijfsuitje op locatie aanbod.

Ik Hou van Holland Dinerspel

Ook zo gek op Holland? Schitter zelf in de meest oer-Hollandse quiz en geniet van een lekker 3 gangen diner. Inclusief quizmaster(s), originele spelrondes, decoratie en prijs voor de winnaars. Strijd met elkaar aan tafel tijdens deze Specialtours dinerspel quiz!

PopQuiz Diner

Het dinerspel dat als muziek in de oren klinkt! Welkom bij het PopQuiz Diner: een leuke avondactiviteit met een 3 gangen diner voor uw personeelsuitje, vrijgezellenfeest of familie uitje!

Moorddiner

Wie lukt het om een moord op te lossen tijdens het moordspeldiner? Er zijn een aantal verdachten gesignaleerd in uw groep die er iets mee te maken hebben. Taak aan de rest om dit op te lossen. Een hilarische avond tijdens ons moordspel aan tafel!

Teamuitje, bedrijfsuitje, teambuilding of personeelsuitje? Bezoek Blaricum!

Blaricum was een zogenaamd brinkdorp oftewel een typisch agrarisch dorp. Riante villa’s worden afgewisseld met een aantal bijzondere oude boerderijen die nog doen herinneren aan die oorsprong van het dorp. Aan de karakteristieke kronkelweggetjes vind je ook veel charmant opgeknapte arbeidershuisjes. Aan historie geen gebrek!

Een aantal bijzondere kenmerken van het gebied rondom Blaricum maakt een wandeling een uitstekend uitgangspunt voor een groepsuitje. Het strandje aan het Gooimeer, de ruisende bomen in het Warandepark en de schaapskooi op de Blaricummerheide: stuk voor stuk highlights in het Blaricumse landschap. Letterlijk hoogtepunt van het Gooi is de Tafelberg, zo’n 36 meter boven NAP.

Een invulling voor een geslaagd groepsuitje is snel gemaakt. Een flinke fiets- of wandeltocht kan worden vervolgd met het verkennen van het gastvrije centrum van Blaricum. Kom bij in één van de fijne eetgelegenheden. Weer wat energie opgedaan? Boek dan één van onze teambuilding activiteiten en duik dan nog wat leuke winkels in én neem een ijsje bij de alom geprezen ijssalon!

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies