Bedrijfsuitje Bergen

“Bekijk de leukste bedrijfsuitjes in Bergen of Bergen aan Zee (Noord-Holland) voor uw personeelsuitje, teamuitje of bijvoorbeeld bedrijfsfeest!”

Eén van Noord-Hollands vergeten pareltjes is Bergen. Deze oude plaats ligt ten Noordwesten van Alkmaar, dicht tegen de Noordzeekust aan. Dat het dorp als een thuis voor kunstenaars wordt gezien en je er nog steeds veel galerieën vindt, zegt iets over de omgeving. Wie raakt immers niet geïnspireerd door zo’n mooi uitgestrekt bos- en duingebied?

Groepsuitjes in Bergen of Bergen aan Zee!

Anders: bekijk groepsactiviteiten in een andere stad of bekijk het bedrijfsuitje op locatie aanbod.

Ik Hou van Holland Dinerspel

Ook zo gek op Holland? Schitter zelf in de meest oer-Hollandse quiz en geniet van een lekker 3 gangen diner. Inclusief quizmaster(s), originele spelrondes, decoratie en prijs voor de winnaars. Strijd met elkaar aan tafel tijdens deze Specialtours dinerspel quiz!

PopQuiz Diner

Het dinerspel dat als muziek in de oren klinkt! Welkom bij het PopQuiz Diner: een leuke avondactiviteit met een 3 gangen diner voor uw personeelsuitje, vrijgezellenfeest of familie uitje!

Moorddiner

Wie lukt het om een moord op te lossen tijdens het moordspeldiner? Er zijn een aantal verdachten gesignaleerd in uw groep die er iets mee te maken hebben. Taak aan de rest om dit op te lossen. Een hilarische avond tijdens ons moordspel aan tafel!

Ook voor een vrijgezellenfeest in Bergen of Bergen aan Zee

Duingebied de Schoorlse Duinen grenst aan het Noorden van het dorp. Het is absoluut een van de mooiste in zijn soort en leent zich uitstekend voor een dagje recreëren. Ideaal toneel voor een geslaagd groepsuitje dus! Dat het duingebied zo’n grote aantrekkingskracht op kunstenaars had, wordt nog eens benadrukt in het museum Kranenburgh. Hier leer je alles over de ‘Bergense School’, een expressionistische schilderkunststroming die zich tussen 1915 en 1925 in Bergen vestigde.

Na het opnemen van al dat overweldigende natuurschoon is het gezellig napraten op één van de terrassen van de sfeervolle restaurantjes rondom de Ruïnekerk, het eeuwenoude middelpunt van Bergen. Wist je trouwens dat Bergen al in geschriften uit de 10e eeuw voorkomt? Snuffel nog even rond in de bijzondere boetiekjes die zich ook in dat centrum bevinden.

Een flinke wandel- of fietstocht door de duinen, het natuurschoon door de ogen van een kunstenaar bekijken en heerlijk tafelen in een van de gezellige eetgelegenheden. Wij zien hier dé ingrediënten voor een perfect en origineel groepsuitje! Jij ook? Naast onze bedrijfsuitjes & groepsactiviteiten bieden wij ook nog meer leuke uitjes aan, bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeest, vrijgezellenuitje, of een familie uitje! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies