Bedrijfsuitje Beemster

“Een bedrijfsuitje of personeelsuitje in de Beemster? Bekijk onze uitjes in de regio!”

Bij het uitspreken van de gemeente Beemster komt er maar één woord in je op: kaas! Waar of niet? Alhoewel er inderdaad heerlijke kaas wordt gemaakt, vertellen we je graag wat meer over dit bijzondere gebied, dat zich ook nog eens uitstekend leent voor een gezellige dagje uit.

Leuke groepsuitjes in de Beemster

Anders: bekijk groepsactiviteiten in een andere stad of bekijk het bedrijfsuitje op locatie aanbod.

Ik Hou van Holland Dinerspel

Ook zo gek op Holland? Schitter zelf in de meest oer-Hollandse quiz en geniet van een lekker 3 gangen diner. Inclusief quizmaster(s), originele spelrondes, decoratie en prijs voor de winnaars. Strijd met elkaar aan tafel tijdens deze Specialtours dinerspel quiz!

PopQuiz Diner

Het dinerspel dat als muziek in de oren klinkt! Welkom bij het PopQuiz Diner: een leuke avondactiviteit met een 3 gangen diner voor uw personeelsuitje, vrijgezellenfeest of familie uitje!

Moorddiner

Wie lukt het om een moord op te lossen tijdens het moordspeldiner? Er zijn een aantal verdachten gesignaleerd in uw groep die er iets mee te maken hebben. Taak aan de rest om dit op te lossen. Een hilarische avond tijdens ons moordspel aan tafel!

Teamuitje, kantooruitje of personeelsuitje? Boek hem gewoon in de Beemster!

Het klinkt misschien gek, maar de Beemster bestond tot de 17e eeuw simpelweg niet. Met behulp van maar liefst 50 poldermolens is dit gebied drooggelegd zodat het voor agrarische doeleinden in gebruik kon worden genomen. Het bijzonder vruchtbare gebied groeide uit tot een prachtig natuurgebied. Dit bleef niet onopgemerkt bij de rijke stedelingen, die er maar al te graag prachtige huizen lieten bouwen. Door het bijzondere karakter van de Beemster staat het gebied, dat overigens ten Noorden van Amsterdam ligt, op de UNESCO Werelderfgoedlijst. De Beemster herbergt ook nog eens 5 forten van de Stelling van Amsterdam, die op zichzelf ook op de beschermende Werelderfgoedlijst staan.

Waarom de Beemster uitermate geschikt is voor een groepsuitje? Het gebied leent zich uitstekend voor een mooie fiets- of wandeltocht. Zo’n tocht betekent heerlijk uitwaaien en tegelijkertijd versteld staan van de prachtige natuur, waar hier er daar historische panden opduiken. De eerder genoemde forten zijn open voor bezoekers, een kans om iets bij te leren over de oude verdedigingslinie.

Het moge duidelijk zijn: de Beemster heeft genoeg in zijn mars om tijdens een groeps- of personeelsuitje nader tot elkaar te komen. Dus stap uit je comfort-zone en ontdek samen dit relatief onbekende, maar overweldigende gebied! De Beemster grenst overigens aan het populaire Volendam en het –ook prachtige- plaatsje ‘De Rijp’, waar knusse eetgelegenheden te vinden zijn.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies