Bedrijfsuitje Alkmaar

Bedrijfsuitje Alkmaar

“Een dagje uit in Alkmaar? Bekijk onze leuke uitjes voor uw kantooruitje, teamuitje, vrijgezellenuitje of groepsuitje in Alkmaar! Laat u gratis adviseren door ons uitjes team!”

Kaasstad, waterstad, winkelstad en dé centrumstad van het noorden van Noord-Holland. Jawel, Alkmaar is het allemaal!

Net als Enkhuizen en Edam is ook Alkmaar een van die bijzondere steden met een beschermd stadsgezicht. Dit betekent dat de historische huizen, grachten, bruggen, kerken, torens en andere panden die samen al eeuwenlang het oorspronkelijke centrum vormen, nooit verloren zullen gaan. Resultaat is een karakteristiek stadsgezicht waarbij je je waant in een openluchtmuseum. Alkmaar telt hierdoor in totaal 339 Rijksmonumenten en wel 700 gemeentelijke monumenten.

Groepsuitjes in Alkmaar

Klik hier door naar onze speciale uitjes in Alkmaar pagina of bekijk groepsactiviteiten in een andere stad of bekijk het bedrijfsuitje op locatie aanbod.

Ik Hou van Holland Dinerspel

Ook zo gek op Holland? Schitter zelf in de meest oer-Hollandse quiz en geniet van een lekker 3 gangen diner. Inclusief quizmaster(s), originele spelrondes, decoratie en prijs voor de winnaars. Strijd met elkaar aan tafel tijdens deze Specialtours dinerspel quiz!

PopQuiz Diner

Het dinerspel dat als muziek in de oren klinkt! Welkom bij het PopQuiz Diner: een leuke avondactiviteit met een 3 gangen diner voor uw personeelsuitje, vrijgezellenfeest of familie uitje!

Moorddiner

Wie lukt het om een moord op te lossen tijdens het moordspeldiner? Er zijn een aantal verdachten gesignaleerd in uw groep die er iets mee te maken hebben. Taak aan de rest om dit op te lossen. Een hilarische avond tijdens ons moordspel aan tafel!

Een teamuitstapje, kantoor uitje of een dagje teambuilding met collega’s? Kom naar Alkmaar!

Van april tot september wordt iedere vrijdagochtend nog traditiegetrouw de Alkmaarse kaasmarkt gehouden. Zorg dat je erbij bent, het is altijd een hele gebeurtenis wanneer de kaasdragers de kazen naar het plein brengen. De kazen worden vervolgens gekeurd en er wordt onderhandeld over de prijs. Het feit dat deze traditie op dezelfde plek al vier eeuwen lang meegaat, maakt het extra bijzonder.

Grachten, bruggetjes, kanalen en meren: Alkmaar is ook nog eens een echte waterstad. De stad is dan ook een ideale plek om verschillende boottochtjes te maken. Iets meer actie in gedachten? Het Alkmaardermeer is prachtig en ook geschikt voor verschillende watersportactiviteiten!

Uit in Alkmaar? Alkmaar leent zich er uitstekend voor om te worden verkend tijdens een familie- of vriendendag, personeelsuitje of elk ander groepsuitje. Wandel door de stad of bekijk het oude centrum eens vanuit een andere hoek en maak een grachtentocht. de kaasmarkt is een typische must-see. Even buiten Alkmaar zijn ook nog eens verschillende recreatie- en natuurgebieden te vinden.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies